NYOPPLASTEDE EIENDOMMER
Última propiedad añadida 1
REF: D700S + INFO
Última propiedad añadida 2
REF: A699S + INFO

Monte Carrera VIDEOS

VIDEO
Her kommer et lite videoklipp fra da Sunniva Torset v/Real Invest Gran Canaria SL deltok i programmet "Solgt" på NRK:


VÆRET
Weather Maspalomas


EIENDOMSINFO
EIENDOMSINFO
Bilder
Bilder
Lekker tomannsbolig med privat basseng
havutsikt fra alle tre etasjene
Vakre solnedganger i fra terrassene
Terrassen i hovedetasjen rommer flere sittegrupper. Perfekt for å underholde gjester.
Særs romslig stue i hovedetasjen med dobbetdører ut til terrassen - gir mye lys
Skinnsofa i beige og spisestue i brunsort
Nytt IKEA-kjøkken med utvidet garanti fra 2014. Meget høy kvalitet. (Hovedetasjen).
Hovedsoverommet i toppetasjen. Dette har egen garderobe og eget bad.
Dobbeltvask, badekar med massasjefunksjon og dusj.
Soverom 2 i toppetasjen (i dag innredet som barnerom)
Kvalitetsbad i friske farger i toppetasjen med dusj og bidet.
Soverom 3 i toppetasjen.
Soverom nummer 4 ligger i underetasjen og har vindu mot terrassen
Bad i underetasjen med dobbeltvask og dusj.
Gedigent oppholdsrom/spillerom i underetasjen.
Soverom nummer 5 ligger i bakkant i underetasjen med vindu ut mot oppholdsrommet. Tilknyttet kontor.
Kart
Arguineguín er en idyllisk fiskerlandsby på syd(vest)kysten av paradisøyen Gran Canaria.

Her bor spanjoler og ikke-residente side om side og mangfoldet av eiendomstyper er stort; rekkehus, eneboliger, leiligheter etc. Bebyggelsen strekker seg helt fra strandsonen til noe opp i fjellene hvor det finnes perfekt turterreng for den glade fjellvandrer. Her er man langt i fra charteturismen.

Spasér langs bystranden mens du puster inn den herlige sjøbrisen. Nyt et bedre måltid ved en av de mange fortausrestaurantene som byr på utsøkte fristelser. Føl den magiske atmosfæren i smågatene som slynger seg rundt koselige små kvartal i sentrum. Arguineguín er stedet hvor begrepet livskvalitet burde ha fått sin opprinnelse...

Tettstedet yrer av solglade nordmenn og andre nordeuropeere i vinterhalvåret. I gaten nærmest sjøen finner man den populære MarkedsplassenŸ hvor handelsstanden hver tirsdag setter opp sine boder. Landsbyen transformeres da til en liten handelsby hvor man kan gjøre gode røverkjøp på alt fra kanariske spesialiteter til særegne antikviteter.

Her finnes alt man behøver av fasiliteter: Butikker, kaféer, restauranter, legesenter, apotek, sjømannskirke (den norske), etc.

Patalavaca er et lite tettsted med egen strand mellom Arguineguín og Anfi del Mar, sørvest på Gran Canaria.

I strandlinjen finner man høyere hoteller mens man lenger oppe i dalen kan se at bebyggelsen preges av lavere "småhus", leilighetsanlegg og rekkehus. Mange av eiendommene i området har fantastisk havsutsikt.

Det er kort vei til restauranter, matbutikker og fiskerlandsbyen Arguineguín´s sentrum.

Fra Patalavaca er det gangavstand til den norske skolen og det norske helsesenteret Valle Marina som eies og drives av Norges Astma- og Allergiforbund. Anfi del Mar-stranden, med importert sand i fra Karibien, er også innen gangavstand.
Eiendomstype: Hus
Område: Arguineguín
Referanse: C525S
Pris: 759.000 €
BESKRIVELSE

LUKSURIØST HUS MED 5 SOVEROM, PRIVAT SVØMMEBASSENG OG HAVUTSIKT, SENTRALT I LOMA DOS, ARGUINEGUIN

Flere bilder kan ses på følgende link:

http://www.realinvestgrancanaria.com/index.php?ver=todas_fotos&id_inmueble=3834

 

Beliggenhet:

Kun kort gangavstand ned til Arguineguín sentrum med alle dets fasiliteter; det være seg matbutikker, restauranter, apotek, legesenter, norskeklubben, sjømannskirka, flere strender etc. Gode buss-og taxiforbindelser for å komme seg rundt på øyen. Gangavstand til det populære anlegget Anfi del Mar som tilbyr en av Gran Canarias lekreste strender med hvit skjellsand hentet fra Karibien.

 

Om eiendommen:

Eiendommen er en del av en tomannsbolig (ekstra isolasjon mot nabo) og har privat inngjerdet uteområde.

Den består av 3 romslige etasjeplan og inneholder:

 

Underetasjen:

Gedigent oppholdsrom/lekerom, pr. i dag innredet med sittegruppe (sofa av modell Chester) og bordtennisbord. Multibruk.

Tidligere eier har i etterkant innredet 2 soverom i underetasjen til tross for at denne etasjen er registrert som kjeller.

Det ene "soverommet" ligger i bakkant og vender inn mot oppholdsrommet. Innenfor dette er det et lite rom (tidligere til vanntank) som pr. i dag er brukt som kontor/bod.

Det ligger en ekstra bod ved den innvendige trappeoppgangen som leder opp til andre etasje. Det er praktisk mulig å lage et lite kjøkken her for å gjøre underetasjen enda mer separat. Imidlertid, ettersom denne delen er registrert som kjeller, vil man ikke få det registrert som sådan.

Det andre "soverommet" ligger vendt mot terrassen og har vindu ut mot denne. Rommet er innredet med dobbeltseng, garderobeskap, nattbord etc.

Inngangen til soverommet er gjennom en romslig yttergang med skyvedørsgarderobe for ekstra lagringsplass. Denne er dessuten innredet med kontorpult og stoler.

Fra yttergangen har man også tilgang til baderommet. Dette ligger vegg i vegg med det ytterste soverommet og tilbyr dobbeltvask/dobbeltspeil, lyst baderomsinventar og romslig dusjløsning.

Deler av underetasjen er forstørret i etterkant på bekostning av utearalet. Eiendommen er derfor pr. i dag noe større innvendig enn det som er oppgitt i skjøtet og har noe mindre uteområde. Ettersom den kjellerdelen som er utvidet ligger under terrassen i hovedetasjen, er dette en meget god løsning, da uteområdet likevel hadde vært overdekt og ligget i skyggen.

Privat svømmebasseng på den nederste terrassen med plass til solsenger. Havutsikt. I 2014 ble det kjøpt inn et jacuzzi med massasjefunksjon. Praktisk utetoalett. Bod/teknisk rom.

Underetasjen kommuniseres med hovedetasjen både ved innvendig trapp og ved yttertrapp. Dette er meget praktisk når man har gjester på besøk.

 

Hovedetasjen:

Nytt og romslig kjøkken med masser av dagslys. Kjøkkenet er av meget høy kvalitet (IKEA) og har utvidet garanti. Det har gråtonede dører og integrerte hvitevarer. Ekstra lagringsplass (bygd i 3 grupperinger). Kjøkkenet tilbyr alt av hvitevarer; herunder kjøleskap, fryser, vitrokeramisk topp med 4 kokeplater, vifte, 2 ovner, oppvaskmaskin etc. Spisestue med 6 stoler (kan gjøres større.) Downlights i taket.

Oppholdsrommet er særs romslig og har plass til flere sittegrupper. Pr. i dag er det innredet med en moderne skinnsofa i beige og en spisestue i brunsort. Minimalistisk stil. Doble terrassedører ut mot terrassen for ekstra dagslys.

Gjestetoalett i gangen med gjennomgangsfargene beige og brun. Moderne og minimalistisk med speilskap over vasken.

Avlukket vaskerom med vaskemaskin og tørketrommel.

Romslig terrasse med utsikt over dalen, havet og vestsiden av Arguineguín. Her kan man til eksempel sette opp et langbord og invitere venner og kjente til hageselskap.

 

Toppetasjen:

Øvre etasje tilbyr hele 3 soverom og 2 bad.

Alle soverommene  har plass til dobbeltseng og garderobeskap.

Hovedsoverommet ligger mot terrassen og man har derfor fantastisk havutsikt herfra. Spesiell steinvegg i beigegrå farge  som skaper liv i rommet. Dette er boligens største soverom. Egen garderobeløsning på en hel vegg. Eget ensuite bad med dusj og massasjebadekar. Dobbeltvask. Meget moderne flislagt rom med lys og mørk kontrastfarge.

De 2 andre soverommene i etasjen deler på badet som ligger i gangen. Dette er romslig og rektangulært og tilbyr toalett, dusj og bidet. Flislagt med Pradafliser i spreke farger.

 

På baksiden av huset (på gatenivå) har eiendommen 2 parkeringsplasser. Hovedinngangen ligger rett ved siden av. Man  går altså ned 1 trapp for å komme til hovedetasjen.

 

Oppusmmering/diverse:

Huset har altså 5 soverom pr. i dag (3 i skjøtet).

Det har 3 komplette bad, 1 gjestetoalett og 1 toalett ute på den nedre terrassen.

Alle soverommene pluss stuen oppe har TV.

Alle soverommene pluss stuene har AC.

Downlights i taket og gjennomgående, lekre porselensfliser (gulv) i de aller fleste rommene.

Huset er nymalt.

Nytt kjøkken fra 2014.

Byggeår: 2006.

Eiendommen selges delvis møblert.

Meget god standard.

Kjøpsomkostninger er ikke inkludert i prisen. Disse omfatter dokumentavgift på 6,5% av kjøpesummen for bruktkjøp eller skatter/avgifter på 8% av kjøpesummen for førstegangstransaksjon. I tillegg kommer notar- og grunnboksgebyr og advokathonorar. Gjennomsnittlig kalkuleres kjøpsomkostningnene til å være mellom 8-10% av kjøpesummen for bruktkjøp og 10-12% for førstegangstransaksjoner. Unntaksvis kan det bli mer dersom kjøpesummen er lav eller at kjøper skal ha spansk banklån. Kjøper vil uansett få en detaljert oversikt over kjøpsomkostningene for eiendommen han/hun ønsker å erverve.
Eiendommen selges "som den er" (juridisk uttrykk om den faste eiendommens stand. Ta kontakt om ytterligere forklaring er nødvendig).
Det tas forbehold om endringer, feil og mangler vedrørende informasjon gitt om eiendommen samt at den kan trekkes fra markedet uten forhåndsvarsel.
ENERGISERTIFIKAT:
LÅNEKALKULATOR
Lånebeløp:
% Rente:
%
År:
MÅNEDLIG BELØP Å BETALE:
Transaksjonstype: Salg
Antall soverom: 5
Antall bad: 3
Toalett: 2
M2 Tomt: 250
M2 konstruert: 290
Møblert: Ja
Oppussingsobjekt: Nei
Garasje / Parkering: Ja
Alenestående: Nei
Hage: Nei
Terrasse / Balkong: Ja
Moderne: Ja
Svømmebasseng: Ja
Første linje: Nei
Renovert: Ja
Havsutsikt: Ja
Mindre enn 20 min
gange til stranden:
Ja
Eiendomstype: Residensiell eiendomLogo Real Invest Gran Canaria (pie de página)
HJEM
LITT OM OSS
SELG DIN EIENDOM
KJØPEPROSESSEN
GRAN CANARIA
REFERANSER
LINKER
KONTAKT
VÅRE EIENDOMMER
SALG
LEIE
Juridisk. @ Real Invest Gran Canaria. All rights reserved. Design by: Nova Design
Logo Real Invest Gran Canaria (pie de página)
Juridisk. @ Real Invest Gran Canaria. All rights reserved. Design by: Nova Design