NYOPPLASTEDE EIENDOMMER
Última propiedad añadida 1
REF: D700S + INFO
Última propiedad añadida 2
REF: A699S + INFO

Monte Carrera VIDEOS

VIDEO
Her kommer et lite videoklipp fra da Sunniva Torset v/Real Invest Gran Canaria SL deltok i programmet "Solgt" på NRK:


VÆRET
Weather Maspalomas


EIENDOMSINFO
EIENDOMSINFO
Bilder
Bilder
Meget romslig terrasse med utsikt over bassengområdet og Maspalomas
Trapp opp til takterrassen
Godt vedlikeholdt bassengområde - oppvarmet basseng på vinteren
Gedigen takterrasse
Noe havutsikt i det fjerne
Romslig og lys stue og spisestue
Vindu i øvre delen av veggen for ekstra lys
Fullt utstyrt kjøkken med god lagringsplass
Soverommet ved inngangsdøren med eget bad
Dobbeltseng. Nattbord. Garderobeskap. Ensuite-bad med skyvedør.
Komplett bad med dusj
Det store soverommet ut mot terrassen med dobbeltseng og div garderobeskap
Ekstradel med enkeltseng og god skapplass (ikke reg.)
Stort bad med rikelig skapplass. Dusj. Bidet.
Kart
Playa del Ingles er uten tvil det største og mest besøkte feriestedet på Gran Canaria.

Her finnes alt man måtte behøve: Supermarkeder, restauranter, et hav av utesteder, casino, flere kjøpesenter, apotek, legesenter etc. Stedet tilbyr en rekke ulike aktiviteter for folk i alle aldre, det være seg minigolf, tennis, dykking, vannscooter, fallskjermhopping e.l.

På kvelds-og nattestid kan man besøke en av byens flere danserestauranter, barer og diskoteker.

For den solglade anbefales det å besøke den kilometerlange sandstranden, med dens egenartige sanddyner, og spasere langs stranden til fyrtårnet i Maspalomas.

Landskapet i Playa del Inglés er temmelig flatt og er perfekt for turgåing/sykling. Det er altså lettvindt å ta seg inn til sentrum dersom man ønsker å bo i stille og rolige omgivelser i byens utkantstrøk.
Eiendomstype: Bungalow
Område: Playa del Inglés
Referanse: B658S
Pris: 440.000 €
BESKRIVELSE

PEN OG ROMSLIG BUNGALOW MED 2 SOVEROM, 2 BAD, STOR TERRASSE OG TAKTERRASSE - OPPVARMET BASSENG - PLAYA DEL INGLÉS

 

Hele bildeserien kan ses her:

http://www.realinvestgrancanaria.com/index.php?ver=todas_fotos&id_inmueble=5555

 

Beliggenhet:

Bungalowen ligger på Playa del Inglés sin "beste" vestkant og komplekset befinner seg i første linje til Maspalomas/Campo Internacional. Enkel adkomst fra gaten. Parkeringen til sameiet er rett utenfor eiendommen. Bungalowen ligger i umiddelbar nærhet til bassenget. Gangavstand til de aller fleste kjøpesenter i Playa del Inglés samt til San Fernando-området med sine rimelige matbutikker og lokale restauranter. Stille og rolig område.

 

Adkomst:

Ca 25 minutters kjøring fra flyplassen i Las Palmas.

 

Innhold

Solid inngangsdør i vedlikeholdsfritt materiale.

Kjøkkenet ligger til høyre og er delvis separert fra stuedelen. Vindu i kjøkkenavdeling sørger for ekstra dagslys inn i bungalowen. Kjøkkenet er fullt utstyrt med alt av hvitevarer; herunder kjøleskap med frysedel, stekovn, vitrokjeramisk topp, avtrekksvifte og oppvaskmaskin. Hvite kjøkkenskap, helt opp til taket, sørger for ekstra lagringsplass. Luke inn mot spisestuen.

Til venstre ligger ett av soverommene. Dette er innredet med dobbeltseng, nattbord og skyvedørsgarderobe. Vindu. Eget bad med skyvedør. Badet er innredet med dusj, vask, overskap med speil og toalett.

Innenfor ensuite-badet ligger bad nummer to med inngang fra gangen. Dette er meget romslig og er innredet med baderomsmøbel med plenty av skuffer og skap. Vask med speil over. Toalett. Bidet. Dusj. Veggskap. Hyller.

Deretter kommer man til det andre soverommet. Dette er enormt ettersom eier fikk bygd på en ekstra del på bekostning av utearealet for mange år tilbake (denne konstruksjonen er ikke registrert i skjøtet). Rommet er innredet med en dobbeltseng, garderobeskap med speildører, seksjon for TV, en enkeltseng og ekstraskap. Hyller. Vindu ut mot terrasseområdet. Gardinløsning mellom den store og den mindre sengen slik at man får mer privatliv når man har gjester. Dør inn til dette rommet både fra gangen ved badet og fra stuen. 

Åpen stue og spisestue i forlengelsen av kjøkkenet. Vindu i øvre del som sørger for ekstra dagslys inn i eiendommen. Diverse seksjoner og kommoder for ekstra oppbevaringsplass og dekorasjon. Romslig spisestue med glassbord. Stuedel med 3-seter og 2-seter sofa. (Den ytterste delen av stuen er også overdekt terrasse (ikke registrert i skjøtet) som er konstruert på bekostning av opprinnelig utearelae.

Air Condition i stueområdet.

Direkte utgang til den romslige terrassen som har utsikt over det meget godt vedlikeholdte bassengområdet. Flotte palmer og eksotiske planter pryder fellesarealet. Vakker utsikt over Maspalomas i det fjerne.

Terrassen er møblert med et rektangulært bord og 6 stoler. Her er det rikelig med plass for flere sittegrupper om ønskelig og eventuelt et par solsenger.

Det går en trapp opp til taket på bungalowen. Svært romslig takterrasse med pen utsikt. Man kan se Maspalomassletten og deler av havet på avstand. Dette er en fantastisk solingsplass med sol hele dagen. Her oppe er dessuten vaskemaskinen plassert samt at det finnes oppbevaringsskap i aluminium.


Eiendommen selges delvis møblert. Personlige gjenstander unntas.


Div info om sameiet:

Det er felles parkering i anlegget etter "første-mann-til-mølla"-prinsippet.
Bassenget er oppvarmet i vintermånedene.
Adminstrator av anlegget har forklart at det elektriske anlegget er oppgradert, både i komplekset i sin helhet og i bungalowen.
Det betales 250 euro i måneden i felleskostnader. I tillegg betales det inn ca 200 euro per år i reservefond til sameiet (summen kan variere).

 

Standard

God kanarisk standard.

URL pública para ver todas las fotos existentes: http://www.realinvestgrancanaria.com/index.php?ver=todas_fotos&id_inmueble=5555

 

Kjøpsomkostninger er ikke inkludert i prisen. Disse omfatter dokumentavgift på 6,5% av kjøpesummen for bruktkjøp eller skatter/avgifter på 8% av kjøpesummen for førstegangstransaksjon. I tillegg kommer notar- og grunnboksgebyr og advokathonorar. Gjennomsnittlig kalkuleres kjøpsomkostningnene til å være mellom 8-10% av kjøpesummen for bruktkjøp og 10-12% for førstegangstransaksjoner. Unntaksvis kan det bli mer dersom kjøpesummen er lav eller at kjøper skal ha spansk banklån. Kjøper vil uansett få en detaljert oversikt over kjøpsomkostningene for eiendommen han/hun ønsker å erverve.
Eiendommen selges "som den er" (juridisk uttrykk om den faste eiendommens stand. Ta kontakt om ytterligere forklaring er nødvendig).
Det tas forbehold om endringer, feil og mangler vedrørende informasjon gitt om eiendommen samt at den kan trekkes fra markedet uten forhåndsvarsel.
ENERGISERTIFIKAT:
UNDER UTFORMING
LÅNEKALKULATOR
Lånebeløp:
% Rente:
%
År:
MÅNEDLIG BELØP Å BETALE:
Transaksjonstype: Salg
Antall soverom: 2
Antall bad: 2
Toalett: 0
M2 Tomt:
M2 konstruert: 95
Møblert: Ja
Oppussingsobjekt: Nei
Garasje / Parkering: Nei
Alenestående: Nei
Hage: Nei
Terrasse / Balkong: Ja
Moderne: Nei
Svømmebasseng: Ja
Første linje: Nei
Renovert: Nei
Havsutsikt: Ja
Mindre enn 20 min
gange til stranden:
Nei
Fellesutgifter: 250 €
Eiendomstype: Eiendom bygd på turisttomt - må brukes til "turistformål" - i henhold til spesielle vilkår/ begrensninger.Logo Real Invest Gran Canaria (pie de página)
HJEM
LITT OM OSS
SELG DIN EIENDOM
KJØPEPROSESSEN
GRAN CANARIA
REFERANSER
LINKER
KONTAKT
VÅRE EIENDOMMER
SALG
LEIE
Juridisk. @ Real Invest Gran Canaria. All rights reserved. Design by: Nova Design
Logo Real Invest Gran Canaria (pie de página)
Juridisk. @ Real Invest Gran Canaria. All rights reserved. Design by: Nova Design