NYOPPLASTEDE EIENDOMMER
Última propiedad añadida 1
REF: D700S + INFO
Última propiedad añadida 2
REF: A699S + INFO

Monte Carrera VIDEOS

VIDEO
Her kommer et lite videoklipp fra da Sunniva Torset v/Real Invest Gran Canaria SL deltok i programmet "Solgt" på NRK:


VÆRET
Weather Maspalomas


EIENDOMSINFO
EIENDOMSINFO
Bilder
Bilder
Oppholdsrom med utgang til terrassen. Store vinduer for naturlig belysning.
Stue med sofagruppe og spisebord. Seng som kan felles ut av skapet.
Stue med mediasenter.
Stor rektangulær stue.
Soverom med vindu for naturlig belysning og lufting.
Rikelig med lagringsplass på soverommet.
Stor rektangulær dusj.
Veggmontert servant med reol for ekstra lagringsplass.
Delikat veggmontert skap/ hyllemøbel.
Godt utstyrt kjøkken.
Integrert oppvaskmaskin og vaskemaskin.
Kjøleskap med fryser. Mikro og ovn.
Kvadratisk terrasse med spisebord.
Bassenget.
Bassenget.
Kart
Vakre Maspalomas er et flatt sletteområde med flere grønne parker som ligger like vest for Playa del Inglés.

Bebyggelsen er preget av bungalower i alle slags varianter og størrelser.

Her finner man fornøyelsesparken Holiday World, tennisbaner, golfbane og treningssenter m.v. Kjøpesenteret Faro 2 ligger midt i slettelandskapet og tilbyr flere restauranter, dagligvarebutikk, klesbutikker, souvenirbutikker etc. Dog har næringsvirksomheten på senteret avtatt de senere år: -Mange foretrekker det nye og moderne senteret i El Tablero.

Dersom man skulle bli syk under sitt opphold, får man offentlig helsehjelp på "Centro de Salud" som ligger like før oppkjøringen til El Tablero.

Maspalomasområdet omfatter dessuten sanddynene og en ferskvannsinnsjø med aktivt dyreliv (naturreservat). For å komme ned til stranden er det fint å gå langs "barrancoen" mens man nyter fredeligheten og observerer unike fuglearter og eksotiske smådyr.

Det 65 meter høye fyrtårnet i Maspalomas/Meloneras er en kjent turistattraksjon og utgangspunkt for infrastrukturen i det omliggende området som bærer preg av eksklusive hotell, restauranter og butikker.
Eiendomstype: Bungalow
Område: Maspalomas
Referanse: B696O
Pris: 215.000 €
BESKRIVELSE

Beliggenhet

Eiendommen ligger idyllisk til i Maspalomas´ kanskje mest ettertraktede boligområde, ved golfbanen "Campo de Golf". Den er situert i stille og rolige omgivelser uten gjennomfartstrafikk. Gangavstand til stranden og Meloneras, men transportmiddel anbefales. Kun få minutters kjøring til Meloneras og Playa del Inglés.

Ca 25 minutters kjøring fra flyplassen Gando i Las Palmas.

 

Komplekset har ett av Maspalomas grønneste fellesområder. Midt i anlegget er det basseng både for voksne og barn.
Det er badevakt til stede ved bassenget under åpningstid. Det er for øvrig 24 timers sikkerhetstjeneste i anlegget.

Bungalowen ligger nært hovedinngangen, men samtidig langt nok unna til å ikke bli plaget av andre eiere som går inn og ut av komplekset da eiendommen er i enden av en gangsti. Det er 118 enheter i anlegget totalt.

Privat terrasse ved inngangen til eiendommen. Spisebord med 4 stoler på terrassen. Man entrer eiendommen igjennom terrassedøren. Rektangulært oppholdsrom som er innredet med sofa og godstol. Stilig to-delt stuebord. Skap i hjørnet. I skapet er det en seng som kan felles ned for overnattingsgjester. Lekkert spisebord med glassplate og fire hvite, stilige stoler. Veggmontert oppbevaringsskap over TVen i en sprek, rød farge. Tv-møbel i hvitt under TVen.
Air-condition.

Soverommet er også rektangulært. Stor seng med nattbord og nattbordslampe på hver side. Det er også montert leselys på hver side av hodegavlen. Dekorasjonbilde over.
Vindu på langsiden for naturlig belysning og lufting. Stort skap for oppbevaring med sandblåste skyvedører i glass.
Dekorativ taklampe. Det er også pre-installasjon til air-condition på soverommet.

Badet ligger vegg i vegg med soverommet. Veggmontert benkeplate av tre med hvit servant. Under vasken er det en reol for ekstra oppbevaring.
Skap over vasken med speildører. Det er også et veggmontert skap/hyllemøbel over toalettet med speildører. I enden er det en stor rektangulær dusj med glassdører.
På store deler av veggen bak servanten er det speil som får rommet til og virke større. Det er også takvindu for naturlig belysning og utlufting på badet.

Separert stue-og kjøkkenløsning. Det er flere enheter i anlegget som har valgt å flytte kjøkkenet ut i stuen og laget et ekstra "sove"rom.
Kjøkkenet har høyskap i tre-imitasjon på den ene siden med kjøleskap og frysedel, mikro og stekeovn i stilig kromfarge. Det er også store oppbevaringsmuligheter her. På motsatt side er er det over-og underskap i den samme treimitasjon-fargen. Grå/hvit benkeplate som gir følelsen av et sterilt arbeidsområde. Stekeplate. I underskapet er det både oppvaskmaskin og vaskemaskin. Overskapene er i samme stil. De avbrytes fint med 2 skapdører i sandblåst glass. Avtrekksvifte i matchende kromfarge.
Takvindu for naturlig belysning.

Eiendommen selges møblert, foruten diverse personlige gjenstander.
Felleskostnadene er på 210 euro pr mnd, inkludert strøm

Kjøpsomkostninger er ikke inkludert i prisen. Disse omfatter dokumentavgift på 6,5% av kjøpesummen for bruktkjøp eller skatter/avgifter på 8% av kjøpesummen for førstegangstransaksjon. I tillegg kommer notar- og grunnboksgebyr og advokathonorar. Gjennomsnittlig kalkuleres kjøpsomkostningnene til å være mellom 8-10% av kjøpesummen for bruktkjøp og 10-12% for førstegangstransaksjoner. Unntaksvis kan det bli mer dersom kjøpesummen er lav eller at kjøper skal ha spansk banklån. Kjøper vil uansett få en detaljert oversikt over kjøpsomkostningene for eiendommen han/hun ønsker å erverve.
Eiendommen selges "som den er" (juridisk uttrykk om den faste eiendommens stand. Ta kontakt om ytterligere forklaring er nødvendig).
Det tas forbehold om endringer, feil og mangler vedrørende informasjon gitt om eiendommen samt at den kan trekkes fra markedet uten forhåndsvarsel.
ENERGISERTIFIKAT:
UNDER UTFORMING
LÅNEKALKULATOR
Lånebeløp:
% Rente:
%
År:
MÅNEDLIG BELØP Å BETALE:
Transaksjonstype: Salg
Antall soverom: 1
Antall bad: 1
Toalett: 0
M2 Tomt: 50
M2 konstruert: 45
Møblert: Ja
Oppussingsobjekt: Nei
Garasje / Parkering: Nei
Alenestående: Nei
Hage: Ja
Terrasse / Balkong: Ja
Moderne: Ja
Svømmebasseng: Ja
Første linje: Nei
Renovert: Nei
Havsutsikt: Nei
Mindre enn 20 min
gange til stranden:
Ja
Fellesutgifter: 210 €
Eiendomstype: Eiendom bygd på turisttomt - må brukes til "turistformål" - i henhold til spesielle vilkår/ begrensninger.Logo Real Invest Gran Canaria (pie de página)
HJEM
LITT OM OSS
SELG DIN EIENDOM
KJØPEPROSESSEN
GRAN CANARIA
REFERANSER
LINKER
KONTAKT
VÅRE EIENDOMMER
SALG
LEIE
Juridisk. @ Real Invest Gran Canaria. All rights reserved. Design by: Nova Design
Logo Real Invest Gran Canaria (pie de página)
Juridisk. @ Real Invest Gran Canaria. All rights reserved. Design by: Nova Design