NYOPPLASTEDE EIENDOMMER
Última propiedad añadida 1
REF: B703S + INFO
Última propiedad añadida 2
REF: A702S + INFO

Monte Carrera VIDEOS

VIDEO
Her kommer et lite videoklipp fra da Sunniva Torset v/Real Invest Gran Canaria SL deltok i programmet "Solgt" på NRK:


VÆRET
Weather Maspalomas


EIENDOMSINFO
EIENDOMSINFO
Bilder
Bilder
Meget romslig terrasse med plass for flere sittegrupperinger
Spisebord med markise over
Terrassedelen utenfor vaskerommet
Komplett og romslig kjøkken - fullt utstyrt
Romslig oppholdsrom med spisestue
Sofagruppe med TV-seksjon. I denne er det integrert to senger.
Soverom 1 med dobbeltseng og innebygd garderobeskap
Bad 1 med dusj
Bad 2 med dusj og bidet
Soverom to med plass til dobbeltseng og skyvedørsgarderobe
Vaskerom pluss bod
Kart
Los Caideros ligger i nærheten av det flotte, norskeetablerte feriesenteret Anfi del Mar.

Komplekset er kjent for sin spanske byggestil og for sin panoramautsikt over havet. All bebyggelse er residensiell og boligene er bygd i en eller 2 etasjer.

Området ligger kun noen minutters gange fra den offentlige stranden ved Anfi. Her samles feriegjester fra fjern og nær for å nyte stranden og de flotte omgivelsene. Ta turen innom luksusbaren/restauranten på hjerteøya, eller en av de mange flotte restaurantene på anlegget. Her har du også en Spar matbutikk og et kjøpesenter med alt man måtte behøve under Gran Canaria-oppholdet.

Det er kort vei til stien opp i fjellet for den som liker å være litt aktiv. Fra Los Caideros er det gangavstand til den norske skolen og det norske helsesenteret Valle Marina som eies og drives av Norges Astma- og Allergiforbund. 3 km lenger vest ligger feriebyen Puerto Rico som yrer av turister året rundt.
Type eiendom: Bungalow
Område: Los Caideros
Referanse: B595S
Pris: 310.000 €
Beskrivelse

SJARMERENDE BOLIG PÅ ETT PLAN MED STOR TERRASSE I POPULÆRE LOS CAIDEROS

 

Hele bildeserien kan ses her:

http://www.realinvestgrancanaria.com/index.php?ver=todas_fotos&id_inmueble=4285

 

Beliggenhet

 

Eiendommen har adkomst fra enden av calle Goya i Los Caideros gjennom en gangsti. Trappeadkomst.

Komplekset tilbyr flere svømmebassenger i kort gangavstand samt supermarked, café/bar etc.

Anfi del Mar-stranden med karibiskhentet sand og omliggende butikker, restauranter etc ligger like i nærheten og kan benyttes av allmennheten.

Kort kjøretur på få minutter til Puerto Rico og Arguineguín. Det lages nå en promenade for å forenkle adkomsten til fiskerlandsbyen for de som ønsker å gå til fots.

Flere fjellstier like i nærheten av komplekset hvor man feks kan gå over fjellet til Puerto Rico.

 

Innhold

 

Boligen har inngang gjennom en gedigen, langstrakt terrasse. Denne går langs hele fronten av eiendommen. Den er per i dag møblert med sittegrupper og en huske. Eierne har satt opp en ektstra høy mur for å hindre innsyn ved gjennomgang, men man kan skimte havet i mellom på enkelte steder.

I begge ender av eiendommen er det laget et ekstra rom, det ene anvendes til vaskerom og er utstyrt  med vaskemaskin, kjøleskap og hyller og det andre anvendes til lagringsplass med diverse hyllesystemer for effektiv oppbevaring. Noen av eierne med tilsvarende eiendom, har satt inn køyeseng for ekstra soveplasser, men det er ikke registrert som soverom.

Boligen har per i dag 3 soverom, hvor det tredje per i dag anvendes til kontor. Eiendommen er dog registrert med 2 soverom i skjøtet og det tredje ble konstruert i ettertid på bekostning av terrassen (for mange år tilbake.)

De som anvendes til soverom er møblert med dobbeltseng, div. småmøbler og innebygde skap av god kvalitet. Store vinduer i aluminium på begge rommene for ekstra lys og ventilasjon. Sikkerhetsbarrer. Begge vender ut mot terrassen.

Hvert registrerte soverom har eget bad. Det er altså to bad totalt. Begge har rektangulær form og tilbyr dusjkabinett og baderomsmøbel med oppbevaringsplass samt speil. Det ene badet er flislagt i hvit/beige-toner og det andre i blåtoner. Sistnevnte har dessuten bidet.

Stue-og kjøkkenområdet er meget romslig. Det er åpen løsning, dog er kjøkkenet bygd på en slik måte og sted at det føles semi-separert fra oppholdsrommet.

Kjøkkenet er U-formet og har i tillegg en amerikansk bar-løsning med høye stoler for ekstra spiseplass. Det er sjeldent man ser så romslige og komplette kjøkken på Gran Canaria med et hav av lagringsplass. Gulbeigeaktig farge på kjøkkenskapene og hvitevarene er innebygd (også oppvaskmaskinen), foruten stekovnen med koketopp og avtrekksvifte som er synlige i kromfarge. Granittbenkeplate av høy kvalitet.

I oppholdsrommet er det plassert et spisebord for 6 personer og en stor, komfortabel hjørnesofa. TV-avdeling  med skap og reoler og en finurlig løsning med 2 integrerte senger i hvert sitt skap som kan trekkes ned når man har overnattingsbesøk.

Lave felleskostnader.

Eiendommen selges delvis møblert.

Eier har informert om at det ble lagt nye rør og kabler for vann og strøm (av fagfolk) i 2003. Dog har de intet sertifikat på arbeidet så det kan således ikke gis garantier i så henseende.

Kjøpsomkostninger er ikke inkludert i prisen. Disse omfatter dokumentavgift på 6,5% av kjøpesummen for bruktkjøp eller skatter/avgifter på 8% av kjøpesummen for førstegangstransaksjon. I tillegg kommer notar- og grunnboksgebyr og advokathonorar. Gjennomsnittlig kalkuleres kjøpsomkostningnene til å være mellom 8-10% av kjøpesummen for bruktkjøp og 10-12% for førstegangstransaksjoner. Unntaksvis kan det bli mer dersom kjøpesummen er lav eller at kjøper skal ha spansk banklån. Kjøper vil uansett få en detaljert oversikt over kjøpsomkostningene for eiendommen han/hun ønsker å erverve.
Eiendommen selges "som den er" (juridisk uttrykk om den faste eiendommens stand. Ta kontakt om ytterligere forklaring er nødvendig).
Det tas forbehold om endringer, feil og mangler vedrørende informasjon gitt om eiendommen samt at den kan trekkes fra markedet uten forhåndsvarsel.
ENERGISERTIFIKAT:
UNDER UTFORMING
LÅNEKALKULATOR
Lånebeløp:
% Rente:
%
År:
MÅNEDLIG BELØP Å BETALE:
Transaksjonstype: Salg
Antall soverom: 3
Antall bad: 2
Toalett: 0
M2 Tomt: 169
M2 konstruert: 91
Møblert: Ja
Oppussingsobjekt: Nei
Garasje / Parkering: Nei
Alenestående: Nei
Hage: Nei
Terrasse / Balkong: Ja
Moderne: Nei
Svømmebasseng: Ja
Første linje: Nei
Renovert: Ja
Havsutsikt: Nei
Mindre enn 20 min
gange til stranden:
Ja
Fellesutgifter: 85 €
Type eiendom: Residensiell eiendomLogo Real Invest Gran Canaria (pie de página)
HJEM
LITT OM OSS
SELG DIN EIENDOM
KJØPSPROSESSEN
GRAN CANARIA
REFERANSER
LINKER
KONTAKT
VÅRE EIENDOMMER
SALG
LEIE
Juridisk. @ Real Invest Gran Canaria. All rights reserved. Design by: Nova Design
Logo Real Invest Gran Canaria (pie de página)
Juridisk. @ Real Invest Gran Canaria. All rights reserved. Design by: Nova Design