NYOPPLASTEDE EIENDOMMER
Última propiedad añadida 1
REF: C657A + INFO
Última propiedad añadida 2
REF: A656A + INFO

Monte Carrera VIDEOS

VIDEO
Her kommer et lite videoklipp fra da Sunniva Torset v/Real Invest Gran Canaria SL deltok i programmet "Solgt" på NRK:


VÆRET
Weather Maspalomas


EIENDOMSINFO
EIENDOMSINFO
Bilder
Bilder
Kart
Pasito Blanco er et privat, lukket område noe vest for Meloneras, i retning Arguineguín (kystveien).

Området er meget eksklusivt og adgangen til det reguleres av en personlig sikkerhetsvakt som er finansiert av eierne i fellesskap.

Pasito Blanco har lav og pen bebyggelse, gjerne større enheter enn i de typiske turistområdene.

Kvadratmeterprisen er ofte noe høyere her enn ellers på øya grunnet områdets karakter. Luksuriøst, vakkert, privat og havsnært er viktige stikkord.

Mange av de som bor her, har båten sin liggende i havnen.

Stedet har til og med egen strand som er meget ren og godt vedlikeholdt.

Ytterst på marinaen finnes det en Yacht club med restaurant og bar/chill out som bla tilbyr vannsportsaktiviteter av varierende art.
Eiendomstype: Hus
Område: Pasito Blanco
Referanse: C630A
Pris: 1.350.000 €
BESKRIVELSE

 

Fantastisk mulighet i det mest eksklusive området på Gran Canaria. I første linje med utsikt over havet og havnen, tilbyr denne eiendommen en perfekt beliggenhet i berømte "Pasito Blanco". Med 24 timers sikkerhetsvakt, kontroll ved inngangen, privat sportshavn, restaurant og supermarked, tilbyr området alle slags tjenester. Ved siden av havnen ligger stranden til Pasito Blanco.

Huset er en del av et kompleks med felles svømmebasseng, og det er mange grønne områder der barn kan leke eller om man vil ta en liten gåtur

Huset er veldig romslig og tilbyr plass til en stor familie og separate områder for gjester.

Den øvre delen, som er hoved etasjen, er i god stand. Det tilbyr en stor terrasse med utsikt mot havet, til golfbanen i Meloneras og havnen. Siden den har skyvedører i glass og en glassfront til terrassen kan du nyte utsikten selv fra innsiden.

I denne etasjen har du stue, spisestue og et åpent kjøkken. Det er to soverom og to bad. På baksiden er en terrasse med tilgang fra ett soverom og en annen terrasse med vaskerom og et ekstra rom av god størrelse.

Første etasje avskilt i 2 leiligheter. Den første har stue med kjøkken, ett soverom og et bad.  Barnevakten bodde her. Den andre leiligheten har en stue som ble brukt som et treningsområde, to soverom og et bad. Fra denne leiligheten finnes en trapp for å gå opp i øverste etasje fra innsiden av huset. Denne delen ble lukket for å bruke de to etasjene separat. Kan enkelt åpnes igjen. Første etasje trenger oppussing og brukes for øyeblikket som et lagringsområde.

Det er mange muligheter for å endre fordelingen av eiendommen. I utgangspunktet var huset mye mindre og hadde til og med et hageområde i første etasje. Det eksisterer et prosjekt for å endre arkitekturen av huset og å få mer uteareal og mer lys inn i første etasje. Det ville til og med være nok plass til å ha et privat basseng eller parkering.

I"registro catastral" er tomten registrert på ca 439 m², men det konstruerte området av huset er rundt 480 m². I landregistret er det fastsatt følgende områder: Første etasje 100,52 m², Hovednivå 76,80 m², hage 129,70 m², terrasse 9,81 m², en annen terrasse på 9,50 m² og en veranda på 4, 51 m².

Kjøpsomkostninger er ikke inkludert i prisen. Disse omfatter dokumentavgift på 6,5% av kjøpesummen for bruktkjøp eller skatter/avgifter på 8% av kjøpesummen for førstegangstransaksjon. I tillegg kommer notar- og grunnboksgebyr og advokathonorar. Gjennomsnittlig kalkuleres kjøpsomkostningnene til å være mellom 8-10% av kjøpesummen for bruktkjøp og 10-12% for førstegangstransaksjoner. Unntaksvis kan det bli mer dersom kjøpesummen er lav eller at kjøper skal ha spansk banklån. Kjøper vil uansett få en detaljert oversikt over kjøpsomkostningene for eiendommen han/hun ønsker å erverve.
Eiendommen selges "som den er" (juridisk uttrykk om den faste eiendommens stand. Ta kontakt om ytterligere forklaring er nødvendig).
Det tas forbehold om endringer, feil og mangler vedrørende informasjon gitt om eiendommen samt at den kan trekkes fra markedet uten forhåndsvarsel.
ENERGISERTIFIKAT:
UNDER UTFORMING
LÅNEKALKULATOR
Lånebeløp:
% Rente:
%
År:
MÅNEDLIG BELØP Å BETALE:
Transaksjonstype: Salg
Antall soverom: 5
Bad: 4
Toalett: 0
M2 Tomt: 439
M2 konstruert: 480
Møblert: Ja
Oppussingsobjekt: Ja
Garasje / Parkering: Nei
Alenestående: Ja
Hage: Nei
Terrasse / Balkong: Ja
Moderne: Nei
Svømmebasseng: Ja
Første linje: Ja
Renovert: Nei
Havsutsikt: Ja
Mindre enn 20 min
gange til stranden:
Ja
Fellesutgifter: 250 €
Eiendomstype: Residensiell eiendomLogo Real Invest Gran Canaria (pie de página)
HJEM
LITT OM OSS
SELG DIN EIENDOM
KJØPEPROSESSEN
GRAN CANARIA
REFERANSER
LINKER
KONTAKT
VÅRE EIENDOMMER
SALG
LEIE
Juridisk. @ Real Invest Gran Canaria. All rights reserved. Design by: Nova Design
Logo Real Invest Gran Canaria (pie de página)
Juridisk. @ Real Invest Gran Canaria. All rights reserved. Design by: Nova Design