NYOPPLASTEDE EIENDOMMER
Última propiedad añadida 1
REF: A651S + INFO
Última propiedad añadida 2
REF: A649A + INFO

Monte Carrera VIDEOS

VIDEO
Her kommer et lite videoklipp fra da Sunniva Torset v/Real Invest Gran Canaria SL deltok i programmet "Solgt" på NRK:


VÆRET
Weather Maspalomas


EIENDOMSINFO
EIENDOMSINFO
Bilder
Bilder
Kart
På vestsiden av det velkjente turistmålet Puerto Rico, finner vi Taurodalen som med årene har blitt et kjent og kjært tilholdssted for ganske mange nordmenn og andre nordeuropeere.

Tauro var i sin tid et meget lite samfunn, men har blitt utbygd den senere tiden, spesielt av Anfikonsernet, som har konstruert flere luksusboliger i området.

Midt i Tauro finner man Anfi Tauro Golf, en nyere 18 hulls golfbane; - meget populær blant golfentusiaster uansett kunnskapsgrad og ferdighet.

Sentralt i Tauro finnes også et Spar supermarked med spesialprodukter fra flere nordeuropeiske land.

Bebyggelsen i Tauro er gjerne preget av større boliger enn det man ellers er vant med på sydsiden av Gran Canaria; ofte pene, lavere konstruksjoner i 1 og 2 etasjer.

Stranden nedenfor Taurodalen er ikke av all verdens standard om man sammenligner med nabostranden i Amadores, men fortsatt et hyggelig sted å sette seg ned å nyte et glass vin på ettermiddagen.

Det er lagt fremtidige planer om en marina og en flott hvit sandstrand i området, dog vet man ikke helt når dette vil bli realisert.

Rett bortenfor stranden ligger en av de bedre restaurantene på sørsiden av Gran Canaria, Guantanamo. Spisestedet er godt kjent for sine tapas-og kjøttretter.
Eiendomstype: Hus
Område: Tauro
Referanse: C626A
Pris: 898.000 €
BESKRIVELSE

LUKSUSEIENDOM MED STOR HAGE OG PRIVAT, OPPVARMET BASSENG I TAURO


Eiendommen ligger i den øvre delen av "gamle" Tauro, i meget rolige omgivelser. Gangavstand til supermarkedet "Spar", restauranten i Tauro og golfbanen.

Amadores er nærmeste by. Det er mulig å gå dit, men de fleste vil trolig foretrekke taxi eller buss. (Eiendommen har egen parkeringsplass). Det er også planlagt en luksus marina i Tauro landsby med strand og restauranter etc.

Huset består av:
Stor takterrasse
I andre etasje er det 2 store soverom med dobbeltsenger og nattbord. Innebygd skap. Vinduer for maksimal ventilasjon.
Hvert soverom har eget bad. Ett bad har en brunaktig farge med en moderne hvit kontrast. Det er veldig romslig og består av et boblebad, massasjedusj, dobbel vask etc. Toalett og bidet i et separat rom.
Det andre badet er flislagt i nyanser av grått og tilbyr en spesiell romslig dusj og dobbel vask etc. Toalett og bidet i et separat rom.
Fra et av soverommene og fra gangen har du tilgang til en balkong; perfekt for å nyte morgenkaffen din når solen går opp.
Det er en intern trapp i tre ned til hovedetasjen.
Stuen er "omgitt" av glassdører / vinduer som gjør det lyst og vakkert inne. Du har flere direkte utganger til den velstelte hagen og terrassene.
Ved siden av stuen finner du kjøkkenet. Det er helt skilt fra stuen og spisestuen. Kjøkkenet er fullt utstyrt med alle hvitevarer; inkludert, innebygd oppvaskmaskin, vitrokeramisk komfyr, vifte, kjøleskap med fryserom, mikrobølgeovn (de siste apparatene i stål). Under skapene på kjøkkenet er hvite mens overskapene er i frostet glass, noe som gir dem en moderne touch. Kjøkkenet er så romslig at det er god plass til et lite kjøkkenbord ved siden av innredningen.

Gjestetoalett tilgjengelig fra stuen / kjøkken / inngangen.

På dette nivået har du en vakker og bevart hage ute, delvis flislagt, delvis dekket med kunstgress. Eieren har også plantet hawaii-roser og andre blomster / tre i hagen for å gi farge til uteområdet. Hagen går rundt i huset og eiendommen er helt skilt fra andre hus. Det er et privat svømmebasseng i hagen med et beskyttende deksel (når den ikke er i bruk). Bassenget har sin egen varmepumpe som skrus på automatisk dersom temperaturen i vannet faller under 27/28 grader.

I kjelleren er det mye plass som fordeles som følger:
Fritidsrom med treningsstudio. 3 svært romslige soverom. I denne etasjen er det to bad og et toalett. Her har du også to rom som for tiden brukes som lagerrom. Det kan ombygges til et ekstra soverom.

Kjelleren er registrert som en "stue" og rommene er innredet som soverom , men det er ikke registrert i skjøte.
Ifølge landregistret er det 187.94 m² bygget og 162.16 m² nyttig. I virkeligheten er 307,90 m² bygget og 267,87 m² nyttig.)

Huset er bygget i høy kvalitet materiale og er en av de nyeste bygg i denne delen av Tauro.
Aluminiumsvindu og dører (vedlikeholdsfri). Persienner.
Air condition i begge soverommene oppe og stuen nede.
Eiendommen er perfekt for de som ønsker luksus og privatliv, samt sol hele året.

Kjøpsomkostninger er ikke inkludert i prisen. Disse omfatter dokumentavgift på 6,5% av kjøpesummen for bruktkjøp eller skatter/avgifter på 8% av kjøpesummen for førstegangstransaksjon. I tillegg kommer notar- og grunnboksgebyr og advokathonorar. Gjennomsnittlig kalkuleres kjøpsomkostningnene til å være mellom 8-10% av kjøpesummen for bruktkjøp og 10-12% for førstegangstransaksjoner. Unntaksvis kan det bli mer dersom kjøpesummen er lav eller at kjøper skal ha spansk banklån. Kjøper vil uansett få en detaljert oversikt over kjøpsomkostningene for eiendommen han/hun ønsker å erverve.
Eiendommen selges "som den er" (juridisk uttrykk om den faste eiendommens stand. Ta kontakt om ytterligere forklaring er nødvendig)
Det tas forbehold om endringer, feil og mangler vedrørende informasjon gitt om eiendommen
ENERGISERTIFIKAT:
LÅNEKALKULATOR
Lånebeløp:
% Rente:
%
År:
MÅNEDLIG BELØP Å BETALE:
Transaksjonstype: Salg
Antall soverom: 5
Bad: 4
Toalett: 2
M2 Tomt: 339
M2 konstruert: 188
Møblert: Ja
Oppussingsobjekt: Nei
Garasje / Parkering: Ja
Alenestående: Ja
Hage: Ja
Terrasse / Balkong: Ja
Moderne: Ja
Svømmebasseng: Ja
Første linje: Nei
Renovert: Nei
Havsutsikt: Nei
Mindre enn 20 min
gange til stranden:
Nei
Eiendomstype: Residensiell eiendomLogo Real Invest Gran Canaria (pie de página)
HJEM
LITT OM OSS
SELG DIN EIENDOM
KJØPEPROSESSEN
GRAN CANARIA
REFERANSER
LINKER
KONTAKT
VÅRE EIENDOMMER
SALG
LEIE
Juridisk. @ Real Invest Gran Canaria. All rights reserved. Design by: Nova Design
Logo Real Invest Gran Canaria (pie de página)
Juridisk. @ Real Invest Gran Canaria. All rights reserved. Design by: Nova Design