NYOPPLASTEDE EIENDOMMER
Última propiedad añadida 1
REF: C657A + INFO
Última propiedad añadida 2
REF: A656A + INFO

Monte Carrera VIDEOS

VIDEO
Her kommer et lite videoklipp fra da Sunniva Torset v/Real Invest Gran Canaria SL deltok i programmet "Solgt" på NRK:


VÆRET
Weather Maspalomas


EIENDOMSINFO
EIENDOMSINFO
Bilder
Bilder
Romslig terrasse med havutsikt
Markiseløsning
Rom for flere sittegrupperinger
Utsikt over bassenget også
Billedskjønt!
Utsikt over fjellene, deler av Los Caideros og havet i bakgrunnen (øst)
Moderne og delikat oppholdsrom
Åpen løsning. Air condition.
Kjøkken med alt av hvitevarer
Mye dagslys inn i leiliigheten
Soverom med plass til dobbeltseng. Innebygd garderobeskap.
Oppbevaringsskap
Bad med dusj
Vaskemaskin
Kart
Puerto Rico er ett av Gran Canarias klassiske reisemål. Småbyen ligger vakkert til på sydvestkysten.

Bebyggelsen ligger på begge sider av dalføret som munner ut ved havet og den flotte sandstranden. Eiendomskonstruksjonen her består først og fremst av leilighetskomplekser og rekkehus. Det er en god del trapper i Puerto Rico ettersom en stor del av bebyggelsen som nevnt ligger oppe i fjellet. Mange eiendommer har god utsikt over Puerto Rico-stranden.

Det store kjøpesenteret i Puerto Rico ligger midt i byen med enkel adkomst. Her kan du velge og vrake blant et stort utvalg av restauranter, barer og shoppingmuligheter. Turistbyen er like livlig på dagtid som på nattes tid. Charterturismen holder liv i byen og det finnes fornøyelsestilbud helt ut i de sene nattetimer.

Agua de la Perra (nydalen) hører også til Puerto Rico, dog er stedet mye roligere og mer tilbaketrukket da det ligger gjemt på andre siden av Puerto Rico-dalen, i retning Patalavaca.

Området har utsikt over marinaen og havet. Bebyggelsen er preget av leilighetsanlegg hvor mange enheter har blitt/blir solgt ut til ikke-residente.

Det finnes en grønn og naturskjønn park i området som gir stedet en helt spesiell stemning.

Fra nydalen har man gangavstand inn til Puerto Rico-stranden og sentrum.

Den gyldengule, langgrunne Puerto Rico-stranden er godt besøkt, men atmosfæren er likevel rolig og behagelig. Her tilbys vannaktiviteter som seiling, windsurfing, snorkling og fisking etc.

Ca 15 minutters gange vest for Puerto Rico ligger det lille naboreisemålet Amadores, kjent for sin "karibisk inspirerte", hvite sandstrand.
Eiendomstype: Leilighet
Område: Puerto Rico
Referanse: A622S
Pris: 199.000 €
BESKRIVELSE

TOTALRENOVERT TOPPLEILIGHET MED LUKSUSPREG I INAGUA, NYDALEN. ROMSLIG TERRASSE MED ENESTÅENDE HAVUTSIKT. I EGEN KLASSE!

 

Beliggenhet

Leiligheten ligger i øverste etasje av komplekset "Inagua II" i Nydalen av Puerto Rico. Nydelig utsikt over marinaen og havet i sør og Los Caideros og sjøen i øst. Delvis hjørneleilighet da den kun grenser mot naboleiligheten i stuedelen. Ingen tilstøtende konstruksjon i yttervegg av kjøkkenavdelingen. Trappe-og heisadkomst. Dersom man ønsker å unngå trapper, kan man ta heisen fra gatenivå i Inagua I og da er det kun 7 enkle trinn opp til leiligheten. 

Nydalen, eller "Agua de la Perra", er kjent for sine stille og fredelige omgivelser, men samtidig er det gangavstand til havnen, Puerto Rico-stranden og Puerto Rico sentrum. Området fremstår som grønt og idyllisk og alle som ønsker kan benytte seg av den flotte parken i midten av dalen og nyte vakre naturopplevelser. Det er et kjøpesenter i området som tilbyr dagligvarebutikk og flere velrenommerte restauranter.

For den turglade ligger anlegget i umiddelbar nærhet til fjellet og den populære "Norskeplassen". Herfra kan man følge diverse løyper/stier og det er dessuten organiserte turer gjennom diverse norske klubber.

 

Adkomst/Tomteforhold

Ca 35-40 minutters kjøring fra flyplassen i Las Palmas.

 

Innhold

Leiligheter inneholder:

Solid inngangsdør i aluminium. Nøkkelhullkamera. Air condition over døren kjøler effektivt ned både oppholdsrom og soverom.

Leiligheten gir et lyst inntrykk og er innredet i basisfargene hvit, lys grå og naturhvit. Det er lett å sette sitt eget preg på leiligheten med spreke kontrastfarger (per nå lilla.)

 

Til venstre finner man kjøkkenet. Dette har naturhvit innredning og øverskapene har glassdører. Ledlys i noen av skapene. Vinhylle.

Stålfargede hvitevarer, herunder spesialtilpasset kjøleskap med frysedel, stekovn, vitrokjeramisk koketopp med 4 plater, vifte med dobbelt kullfilter og oppvaskmaskin (45 cm bred.) Kostbar, grå benkeplate i Silestone av meget høy kvalitet. Vindu med regulerbare aluminiumspersienner (satt inn i etterkant). Downlights i nedfelt tak som gir en moderne følelse i kjøkkendelen og i deler av oppholdsrommet.

 

Åpen løsning mellom stue og kjøkken, noe som gjør at leiligheten føles større og lysere. Stuen er per i dag møblert med en pen, grå sofa, et stuebord i glass, TV-benk, vegghengt hylle  i hvit høyglans og TV. Bordet er dog ikke med på kjøpet samt noen av lampene og personlige gjenstander.

 

Glassdør langs hele stuens kortside gir mye lys inn i leiligheten. Direkte utgang til den romsligeterrassen. Denne tilbyr utsikt over fjellene, bassengområdet og har 2 utsiktspunkt mot havet som nevnt innledningsvis. Billedskjønn 180 graders utsikt!

2 justerbare markiser skjermer for solen etter behov.

Tidligere blomsterkasser er flislagt på toppen og fylt med hvit pyntestein. Det er også nedsatt lamper som fungerer med solcellepanel. Dette skaper en utrolig flott atmosfære når mørket faller på og solen går ned i havet. Blomster.

 

Hagemøblene er lys grå og av meget god kvalitet. Selgerne tar med seg sofagruppen til venstre på bildene, men lar spisebord og 4 stoler stå. 

 

Soverommet ligger vegg i vegg med stuen og har skyvevindu i aluminium ut mot terrassen. Rommet er smakfullt innredet med dobbeltseng, naturhvite nattbord, hvitt lagringsskap med skyvedører og 3 vegghengte småskap med glassdør. Høyt, innebygd garderobeskap med speildører. (Stolen er ikke med på kjøpet.)

Badet ligger vegg i vegg med soverommet og har inngang i fra kjøkkendelen. Dette har lyse fliser på gulv og vegger med en pen, sølvfarget kontrastbord som står i stil med vinduet. Myggnetting. Downlights i taket. Dusjkabinett. Hvitt høyskap med skuffe i midten for håndduker etc. Bredt baderomsmøbel bestående av skuffer og skap, med god lagringsplass, under vasken. Speilskap over. Vaskemaskin. Gulvvarme.

 

Leiligheten selges delvis møblert.

Alle vinduer og terrassedører er skiftet i leiligheten. Vedlikeholdsfri aluminium.

Leiligheten er så og si totalrenovert.

Innlagt internett (fiber) - eget abonnement må tegnes.

 

Komplekset:

Inagua II er (fysisk sett) bygd sammen med Inagua I, dog er førstnevnte oppsatt mye senere (Byggeår ca 2002.)

Inagua II har eget bassengområde. Dette er renovert for kort tid tilbake. Pen havutsikt. Heis også i dette anlegget, men man må påregne flere trapper.

Inagua I har også et bassengområde som per tiden er under oppussing. Dette kan også benyttes av eierne av leilighetene i Inagua II. Heisen går helt ned til gatenivå her.

Åpen og lett tilgjengelig adkomst mellom kompleksene.

 

Parkering:

Gratis gateparkering.

(Det kan kanskje være mulig å kjøpe eller leie parkeringsplass i anlegget. Man må i såfall konsultere med andre eiere i anlegget da vedkommende som selger denne leiligheten ikke har parkeringsplass for salg/leie.)

 

Standard

Meget god standard.

Kjøpsomkostninger er ikke inkludert i prisen. Disse omfatter dokumentavgift på 6,5% av kjøpesummen for bruktkjøp eller skatter/avgifter på 8% av kjøpesummen for førstegangstransaksjon. I tillegg kommer notar- og grunnboksgebyr og advokathonorar. Gjennomsnittlig kalkuleres kjøpsomkostningnene til å være mellom 8-10% av kjøpesummen for bruktkjøp og 10-12% for førstegangstransaksjoner. Unntaksvis kan det bli mer dersom kjøpesummen er lav eller at kjøper skal ha spansk banklån. Kjøper vil uansett få en detaljert oversikt over kjøpsomkostningene for eiendommen han/hun ønsker å erverve.
Eiendommen selges "som den er" (juridisk uttrykk om den faste eiendommens stand. Ta kontakt om ytterligere forklaring er nødvendig).
Det tas forbehold om endringer, feil og mangler vedrørende informasjon gitt om eiendommen samt at den kan trekkes fra markedet uten forhåndsvarsel.
ENERGISERTIFIKAT:
UNDER UTFORMING
LÅNEKALKULATOR
Lånebeløp:
% Rente:
%
År:
MÅNEDLIG BELØP Å BETALE:
Transaksjonstype: Salg
Antall soverom: 1
Bad: 1
Toalett: 0
M2 Tomt: 50
M2 konstruert: 35
Møblert: Ja
Oppussingsobjekt: Nei
Garasje / Parkering: Nei
Alenestående: Nei
Hage: Nei
Terrasse / Balkong: Ja
Moderne: Ja
Svømmebasseng: Ja
Første linje: Nei
Renovert: Ja
Havsutsikt: Ja
Mindre enn 20 min
gange til stranden:
Ja
Fellesutgifter: 116 €
Eiendomstype: Eiendom bygd på turisttomt - må brukes til "turistformål" - i henhold til spesielle vilkår/ begrensninger.Logo Real Invest Gran Canaria (pie de página)
HJEM
LITT OM OSS
SELG DIN EIENDOM
KJØPEPROSESSEN
GRAN CANARIA
REFERANSER
LINKER
KONTAKT
VÅRE EIENDOMMER
SALG
LEIE
Juridisk. @ Real Invest Gran Canaria. All rights reserved. Design by: Nova Design
Logo Real Invest Gran Canaria (pie de página)
Juridisk. @ Real Invest Gran Canaria. All rights reserved. Design by: Nova Design