NYOPPLASTEDE EIENDOMMER
Última propiedad añadida 1
REF: A651S + INFO
Última propiedad añadida 2
REF: A649A + INFO

Monte Carrera VIDEOS

VIDEO
Her kommer et lite videoklipp fra da Sunniva Torset v/Real Invest Gran Canaria SL deltok i programmet "Solgt" på NRK:


VÆRET
Weather Maspalomas


EIENDOMSINFO
EIENDOMSINFO
Bilder
Bilder
Idyllisk terrassekos
Meget romslig terrasse
Atlanterhavet og båthavnen
Delvis takbelagt
Delikat innredet stue
Mye dagslys inn i leiligheten
Fullt utstyrt kjøkken
Havutsikt også fra stuen
Romslig soverom
Innebygde skap med speildører. Vindu.
Lekkert bad, flislagt i gråtoner
Stor dusj med glassdører. Vindu.
Hvitt baderomsmøbel i høyglans
Utsnitt planløsning
Felles, oppvarmet basseng
Kart
Puerto Rico er ett av Gran Canarias klassiske reisemål. Småbyen ligger vakkert til på sydvestkysten.

Bebyggelsen ligger på begge sider av dalføret som munner ut ved havet og den flotte sandstranden. Eiendomskonstruksjonen her består først og fremst av leilighetskomplekser og rekkehus. Det er en god del trapper i Puerto Rico ettersom en stor del av bebyggelsen som nevnt ligger oppe i fjellet. Mange eiendommer har god utsikt over Puerto Rico-stranden.

Det store kjøpesenteret i Puerto Rico ligger midt i byen med enkel adkomst. Her kan du velge og vrake blant et stort utvalg av restauranter, barer og shoppingmuligheter. Turistbyen er like livlig på dagtid som på nattes tid. Charterturismen holder liv i byen og det finnes fornøyelsestilbud helt ut i de sene nattetimer.

Agua de la Perra (nydalen) hører også til Puerto Rico, dog er stedet mye roligere og mer tilbaketrukket da det ligger gjemt på andre siden av Puerto Rico-dalen, i retning Patalavaca.

Området har utsikt over marinaen og havet. Bebyggelsen er preget av leilighetsanlegg hvor mange enheter har blitt/blir solgt ut til ikke-residente.

Det finnes en grønn og naturskjønn park i området som gir stedet en helt spesiell stemning.

Fra nydalen har man gangavstand inn til Puerto Rico-stranden og sentrum.

Den gyldengule, langgrunne Puerto Rico-stranden er godt besøkt, men atmosfæren er likevel rolig og behagelig. Her tilbys vannaktiviteter som seiling, windsurfing, snorkling og fisking etc.

Ca 15 minutters gange vest for Puerto Rico ligger det lille naboreisemålet Amadores, kjent for sin "karibisk inspirerte", hvite sandstrand.
Eiendomstype: Leilighet
Område: Puerto Rico
Referanse: A620S
Pris: 169.000 €
BESKRIVELSE

NYDELIG OPPUSSET LEILIGHET I GUANABARA PARK MED STOR TERRASSE OG VAKKER HAVUTSIKT

Hele bildeserien kan ses her:http://www.realinvestgrancanaria.com/index.php?ver=todas_fotos&id_inmueble=4620

 

Beliggenhet

Leiligheten ligger vakkert til i blokk B av det særs populære komplekset "Guanabara Park" i Nydalen av Puerto Rico. Nydelig utsikt over havet og båthavnen. Trappeadkomst. Dette området er kjent for sine stille og fredelige omgivelser, men samtidig er det gangavstand til havnen, Puerto Rico-stranden og Puerto Rico sentrum. Nydalen fremstår som grønn og idyllisk og alle som ønsker kan benytte seg av den flotte parken i midten av dalen og nyte vakre naturopplevelser. Det er et kjøpesenter i området som tilbyr dagligvarebutikk og flere velrenommerte restauranter.

For den turglade ligger anlegget i umiddelbar nærhet til fjellet og den populære "Norskeplassen". Herfra kan man følge diverse løyper/stier og det er dessuten organiserte turer gjennom diverse norske klubber.

 

Innhold

Praktisk gang med skoskap.

Renovert bad inn til venstre med hvitt baderomsmøbel i høyglans (skuffer) og speil. Romslig dusj med glassdører. Pene, grå fliser på gulv og vegger og mosaikkfliser i gråtoner på dusjveggen. Vindu for ekstra ventilasjon. Ny, hvit skyvedør (plassbesparende.)

Til høyre ligger soverommet. Dette har god plass til en stor dobbeltseng eller to enkeltsenger samt nattbord, et lite skrivebord eller lignende. (Sengen som står der per i dag, med tilhørende gavl, er ikke med i prisen.) Innebygde garderobeskap med speildører. Pen, hvit skyvedør også her (av nyere dato.) Skyvevindu med aluminiumsramme. Havutsikt.

Pent, nytt kjøkken fra 2018. Dette består av over-og underskap i en kombinasjon av skuffer og skap med hvite dører og vertikale pyntelinjer. Innebygd kjøleskap med frysedel. Vaskemaskinen er også innebygd (OBS! Selve vaskemaskinen er ikke med på kjøpet). Stekovn. Vitrokjeramisk topp med 4 kokeplater. Avtrekksvifte. Gråsort benkeplate og gråe fliser mellom denne og øverskapene. Det er for øvrig ekstra matlagingslys på undersiden av disse. Kjøkkenet er av meget god størrelse da det strekker seg helt fra baderomsveggen til "TV-avdelingen".

Oppholdsrommet er møblert i hvite møbler, noe som får leiligheten til å virke mye lysere samt større. Sofa med chaiselong. 2 avlastningsbord. TV-benk. (Nevnte møbler er med på kjøpet.) Air condition. Utsikt over havet også fra stue-og kjøkkendelen.

Mye dagslys inn i leiligheten gjennom terrassedørene samt faste vinduer på sidene. Stilige downlights i taket.

Direkte utgang fra stuen til terrassen som er delvis takbelagt. Denne er meget romslig og har plass til flere sittegrupperinger. (Alle hvite terrassemøbler er med i kjøpesummen.) Praktisk innhuk på siden av terrassen, i mot soveromsvinduet, som kan brukes til tørking av klær/oppbevaring. I fra terrassen har man en fantastisk havutsikt over Atlanteren og marinaen. 

Leiligheten ble renovert i 2018 og gir et "nytt" inntrykk.

Den selges delvis møblert.

 

Felles, oppvarmet svømmebasseng i anlegget.

Norsk president i sameiestyret per i dag.

 

Selgerne leier en takbelagt parkeringsplass i nabokommplekset "Inagua". Den som kjøper leiligheten vil få benyttet denne gratis frem til april 2019. Det er mulig at man kan fortsette å leie plassen, men det må bekreftes av sameiet/ledelsen i komplekset.

 

Standard

God standard. 

Kjøpsomkostninger er ikke inkludert i prisen. Disse omfatter dokumentavgift på 6,5% av kjøpesummen for bruktkjøp eller skatter/avgifter på 8% av kjøpesummen for førstegangstransaksjon. I tillegg kommer notar- og grunnboksgebyr og advokathonorar. Gjennomsnittlig kalkuleres kjøpsomkostningnene til å være mellom 8-10% av kjøpesummen for bruktkjøp og 10-12% for førstegangstransaksjoner. Unntaksvis kan det bli mer dersom kjøpesummen er lav eller at kjøper skal ha spansk banklån. Kjøper vil uansett få en detaljert oversikt over kjøpsomkostningene for eiendommen han/hun ønsker å erverve.
Eiendommen selges "som den er" (juridisk uttrykk om den faste eiendommens stand. Ta kontakt om ytterligere forklaring er nødvendig)
Det tas forbehold om endringer, feil og mangler vedrørende informasjon gitt om eiendommen
ENERGISERTIFIKAT:
LÅNEKALKULATOR
Lånebeløp:
% Rente:
%
År:
MÅNEDLIG BELØP Å BETALE:
Transaksjonstype: Salg
Antall soverom: 1
Bad: 1
Toalett: 0
M2 Tomt: 48
M2 konstruert: 35
Møblert: Ja
Oppussingsobjekt: Nei
Garasje / Parkering: Nei
Alenestående: Nei
Hage: Nei
Terrasse / Balkong: Ja
Moderne: Ja
Svømmebasseng: Ja
Første linje: Nei
Renovert: Ja
Havsutsikt: Ja
Mindre enn 20 min
gange til stranden:
Ja
Fellesutgifter: 105 €
Eiendomstype: Eiendom bygd på turisttomt - må brukes til "turistformål" - i henhold til spesielle vilkår/ begrensninger.Logo Real Invest Gran Canaria (pie de página)
HJEM
LITT OM OSS
SELG DIN EIENDOM
KJØPEPROSESSEN
GRAN CANARIA
REFERANSER
LINKER
KONTAKT
VÅRE EIENDOMMER
SALG
LEIE
Juridisk. @ Real Invest Gran Canaria. All rights reserved. Design by: Nova Design
Logo Real Invest Gran Canaria (pie de página)
Juridisk. @ Real Invest Gran Canaria. All rights reserved. Design by: Nova Design