NYOPPLASTEDE EIENDOMMER
Última propiedad añadida 1
REF: A645S + INFO
Última propiedad añadida 2
REF: V644S + INFO

Monte Carrera VIDEOS

VIDEO
Her kommer et lite videoklipp fra da Sunniva Torset v/Real Invest Gran Canaria SL deltok i programmet "Solgt" på NRK:


VÆRET
Weather Maspalomas


EIENDOMSINFO
EIENDOMSINFO
Bilder
Bilder
Nydelig utsikt over sjøen og marinaen
Romslig terrasse med flere plass til flere sittegrupperinger
Markise
Stor sofagruppe (hjørne)
Første linje av anlegget
Åpen stue-og kjøkkenløsning
Kjøkken i hvit høyglans
Spisestue for 4 personer
Lysrik leilighet. Air condition.
Delikat bad med romslig hjørnedusj
Soverom med dobbeltseng. AC.
Innebygd garderobeskp med speildører
Utsikten fra soveromsvinduet
Moderne sofa i rottingstil
Inngang gjennom terrassen
Felles, oppvarmet basseng
Kart
Puerto Rico er ett av Gran Canarias klassiske reisemål. Småbyen ligger vakkert til på sydvestkysten.

Bebyggelsen ligger på begge sider av dalføret som munner ut ved havet og den flotte sandstranden. Eiendomskonstruksjonen her består først og fremst av leilighetskomplekser og rekkehus. Det er en god del trapper i Puerto Rico ettersom en stor del av bebyggelsen som nevnt ligger oppe i fjellet. Mange eiendommer har god utsikt over Puerto Rico-stranden.

Det store kjøpesenteret i Puerto Rico ligger midt i byen med enkel adkomst. Her kan du velge og vrake blant et stort utvalg av restauranter, barer og shoppingmuligheter. Turistbyen er like livlig på dagtid som på nattes tid. Charterturismen holder liv i byen og det finnes fornøyelsestilbud helt ut i de sene nattetimer.

Agua de la Perra (nydalen) hører også til Puerto Rico, dog er stedet mye roligere og mer tilbaketrukket da det ligger gjemt på andre siden av Puerto Rico-dalen, i retning Patalavaca.

Området har utsikt over marinaen og havet. Bebyggelsen er preget av leilighetsanlegg hvor mange enheter har blitt/blir solgt ut til ikke-residente.

Det finnes en grønn og naturskjønn park i området som gir stedet en helt spesiell stemning.

Fra nydalen har man gangavstand inn til Puerto Rico-stranden og sentrum.

Den gyldengule, langgrunne Puerto Rico-stranden er godt besøkt, men atmosfæren er likevel rolig og behagelig. Her tilbys vannaktiviteter som seiling, windsurfing, snorkling og fisking etc.

Ca 15 minutters gange vest for Puerto Rico ligger det lille naboreisemålet Amadores, kjent for sin "karibisk inspirerte", hvite sandstrand.
Eiendomstype: Leilighet
Område: Puerto Rico
Referanse: A613S
Pris: 179.000 €
BESKRIVELSE

LUKSUSLEILIGHET MED VAKKER HAVUTSIKT I NYDALEN AV PUERTO RICO

 

Hele bildeserien kan ses her: http://www.realinvestgrancanaria.com/index.php?ver=todas_fotos&id_inmueble=4604

 

Beliggenhet:

Leiligheten ligger i første linje av det særs populære komplekset "Guanabara Park" i Nydalen av Puerto Rico. Trappeadkomst. Dette området er kjent for sine stille og fredelige omgivelser, men samtidig er det gangavstand til havnen, Puerto Rico-stranden og Puerto Rico sentrum. Nydalen fremstår som grønn og idyllisk og alle som ønsker kan benytte seg av den flotte parken i midten av dalen og nyte vakre naturopplevelser. Det er et kjøpesenter i området som tilbyr dagligvarebutikk og flere velrenommerte restauranter.

For den turglade ligger anlegget i umiddelbar nærhet til fjellet og den populære "Norskeplassen". Herfra kan man følge diverse løyper/stier og det er dessuten organiserte turer gjennom diverse norske klubber.

 

Leiligheten er så og si totalrenovert og inneholder:

-Åpen stue-og kjøkkenløsning: Stuen er møblert med en mørk grå sovesofa (3-seter), stuebord og TV-benk/vegghengt seksjon i hvit høyglans. Air condition over. Hvitt avlastningsbord ved siden av sofaen. Store terrasse-/inngangsdører som gir godt med dagslys inn i leiligheten. Lystette gardiner i mørk grå.

Kjøkkenet er spesialtilpasset leiligheten og er perfekt utnyttet for maksimal oppbevaringsplass. Regulerbart fargelys over øverskapene og ekstra LED-lys under mtp matlaging. Kjøkkenet har vakre dører i hvit høyglans og det inkluderer hvitevarer som: Stekovn, vitrokeramisk topp, avtrekksvifte, kjøleskap med frysedel og integrert oppvaskmaskin. Lekker sort benkeplate med sorte sokler som matcher perfekt de kostbare marmorflisene i sort/hvitt under øverskapene.

Hvit spisestue for 4 med stoler i skinnimitasjon. Lekker detalj på veggen med vinhenger som er opplyst med 2 spotlights.

 

Gangen mellom stuen, badet og soverommet:

Her har eierne fått laget et spesialtilpasset skap for vaskeutstyr/lagring, vaskemaskin, varmtvannstank etc. Skapet går helt fra gulvet og opp til taket slik at man får utnyttet enhver kvadratcentimeter av plassen.

 

Badet: 

Bad med romslig dusjhjørne (90 X 90 cm) og transparente dører. Hvitt baderomsmøbel med speil (egen belysning).

Downlights i taket.

Blanke, hvite veggfliser og mørkegrå fliser på gulvet. Vertifkal rad med marmorfliser i sort og hvitt mønster, i samme materiale som på kjøkkenveggen. Lekker fargekontrast.

Avsugsvifte.

 

Soverommet:

Dobbeltseng med hvite nattbord.

Stort vindu ut mot terrassen som sikrer god utluftning. Vakker utsikt over sjøen, fjellene og den pent møblerte terrassen med palmer/grønne vekster.

Hvite, lystette gardiner.

Oppmalte, innebygde garderobeskap med speildører.

Air condition.


Terrassen:

Terrassen går over hele fronten av leiligheten, både foran stuen og foran soverommet.

Den ligger relativt sydvendt (noe mot vest).

De nåværende eierne var noen av de første som kjøpte i anlegget og de valgte derfor akkurat denne leiligheten for den ligger slik til at man får optimal utsikt. Ingen konstruksjon foran som sperrer havutsikten.

En annen fordel er også at man har et fellesområde foran terrassen, som gjør at man kan sette seg utenfor sitt utearele og sole seg/flytte seg etter sola så lenge man ikke sperrer for gjennomgang.

Særs få som går forbi terrassen ettersom den ligger i første rekke og det kun ligger 5 leiligheter vegg i vegg i denne etasjen. Leiligheten ligger mot midten og det er 1 trapp på hver side av blokken.

Delen foran inngangen er innredet med et hvitt spisebord med 2 lenestoler og delen foran soverommet er innredet som en chill-out sone med en stor, komfortabel rottingsofa (hjørne). Markise.

 

Diverse info:

Eiendommen ble så og si totalrenovert i 2013. Den har vært jevnlig vedlikeholdt og påkostet siden.

Møblene, som er av nyere dato, er inkludert i prisen - foruten personlige gjenstander.

Internett og norsk TV (må tegnes eget abonnement).

 

Fellesområder:

Felles, oppvarmet svømmebasseng. Renovert for kort tid tilbake.

Drift og vedlikehold av fellesanlegget er inkludert i felleskostnadene.

 

Bod:

Eierne disponerer en bod som tilhører sameiet. Denne kan taes over av ny eier. Inngangssum på ca et par hundre euros. Pluss 5 euro ekstra i mnd i felleskostnader.

 

Parkering:

Gratis gateparkering utenfor komplekset etter "førstemann-til-mølla"-prinsippet.

Kjøpsomkostninger er ikke inkludert i prisen. Disse omfatter dokumentavgift på 6,5% av kjøpesummen for bruktkjøp eller skatter/avgifter på 8% av kjøpesummen for førstegangstransaksjon. I tillegg kommer notar- og grunnboksgebyr og advokathonorar. Gjennomsnittlig kalkuleres kjøpsomkostningnene til å være mellom 8-10% av kjøpesummen for bruktkjøp og 10-12% for førstegangstransaksjoner. Unntaksvis kan det bli mer dersom kjøpesummen er lav eller at kjøper skal ha spansk banklån. Kjøper vil uansett få en detaljert oversikt over kjøpsomkostningene for eiendommen han/hun ønsker å erverve.
Eiendommen selges "som den er" (juridisk uttrykk om den faste eiendommens stand. Ta kontakt om ytterligere forklaring er nødvendig)
Det tas forbehold om endringer, feil og mangler vedrørende informasjon gitt om eiendommen
ENERGISERTIFIKAT:
LÅNEKALKULATOR
Lånebeløp:
% Rente:
%
År:
MÅNEDLIG BELØP Å BETALE:
Transaksjonstype: Salg
Antall soverom: 1
Bad: 1
Toalett: 0
M2 Tomt: 53
M2 konstruert: 37
Møblert: Ja
Oppussingsobjekt: Nei
Garasje / Parkering: Nei
Alenestående: Nei
Hage: Nei
Terrasse / Balkong: Ja
Moderne: Ja
Svømmebasseng: Ja
Første linje: Nei
Renovert: Ja
Havsutsikt: Ja
Mindre enn 20 min
gange til stranden:
Ja
Fellesutgifter: 105 €
Eiendomstype: Eiendom bygd på turisttomt - må brukes til "turistformål" - i henhold til spesielle vilkår/ begrensninger.Logo Real Invest Gran Canaria (pie de página)
HJEM
LITT OM OSS
SELG DIN EIENDOM
KJØPEPROSESSEN
GRAN CANARIA
REFERANSER
LINKER
KONTAKT
VÅRE EIENDOMMER
SALG
LEIE
Juridisk. @ Real Invest Gran Canaria. All rights reserved. Design by: Nova Design
Logo Real Invest Gran Canaria (pie de página)
Juridisk. @ Real Invest Gran Canaria. All rights reserved. Design by: Nova Design