NYOPPLASTEDE EIENDOMMER
Última propiedad añadida 1
REF: D633S + INFO
Última propiedad añadida 2
REF: A632SI + INFO

Monte Carrera VIDEOS

VIDEO
Her kommer et lite videoklipp fra da Sunniva Torset v/Real Invest Gran Canaria SL deltok i programmet "Solgt" på NRK:


VÆRET
Weather Maspalomas


EIENDOMSINFO
EIENDOMSINFO
Bilder
Bilder
Den vestvendte delen av terrassen med nydelig bassengutsikt
Den nordlige delen av terrassen med utsikt over det vakre fellesanlegget med unik arkitektur
Oppvarmet svømmebasseng i vintermånedene
Stue og kjøkken i ett
Romslig oppholdsrom
Fullt utstyrt L-kjkøkken
Soverommet med karakteristisk spansk tak. Fransk luftebalkong.
Innebygde garderobeskap. AC.
Lekkert bad, flislagt i beige.
Dusjhjørne. Gulvvarme.
Eierne har innredet det semi-separate rommet bak kjøkkenet som soverom (dog ikke registrert)
Egen utgang til balkongen
Direkte utgang også fra stuen til uteområdet
Kart
Arguineguín er en idyllisk fiskerlandsby på syd(vest)kysten av paradisøyen Gran Canaria.

Her bor spanjoler og ikke-residente side om side og mangfoldet av eiendomstyper er stort; rekkehus, eneboliger, leiligheter etc. Bebyggelsen strekker seg helt fra strandsonen til noe opp i fjellene hvor det finnes perfekt turterreng for den glade fjellvandrer. Her er man langt i fra charteturismen.

Spasér langs bystranden mens du puster inn den herlige sjøbrisen. Nyt et bedre måltid ved en av de mange fortausrestaurantene som byr på utsøkte fristelser. Føl den magiske atmosfæren i smågatene som slynger seg rundt koselige små kvartal i sentrum. Arguineguín er stedet hvor begrepet livskvalitet burde ha fått sin opprinnelse...

Tettstedet yrer av solglade nordmenn og andre nordeuropeere i vinterhalvåret. I gaten nærmest sjøen finner man den populære MarkedsplassenŸ hvor handelsstanden hver tirsdag setter opp sine boder. Landsbyen transformeres da til en liten handelsby hvor man kan gjøre gode røverkjøp på alt fra kanariske spesialiteter til særegne antikviteter.

Her finnes alt man behøver av fasiliteter: Butikker, kaféer, restauranter, legesenter, apotek, sjømannskirke (den norske), etc.

Patalavaca er et lite tettsted med egen strand mellom Arguineguín og Anfi del Mar, sørvest på Gran Canaria.

I strandlinjen finner man høyere hoteller mens man lenger oppe i dalen kan se at bebyggelsen preges av lavere "småhus", leilighetsanlegg og rekkehus. Mange av eiendommene i området har fantastisk havsutsikt.

Det er kort vei til restauranter, matbutikker og fiskerlandsbyen Arguineguín´s sentrum.

Fra Patalavaca er det gangavstand til den norske skolen og det norske helsesenteret Valle Marina som eies og drives av Norges Astma- og Allergiforbund. Anfi del Mar-stranden, med importert sand i fra Karibien, er også innen gangavstand.
Eiendomstype: Leilighet
Område: Arguineguín
Referanse: A604S
Pris: 289.000 €
BESKRIVELSE

LUKSURIØS LEILIGHET (TOPPETASJE MED HEIS) I EKSKLUSIVE MONTE CARRERA, ARGUINEGUÍN

 

Hele bildeserien kan ses her:

http://www.realinvestgrancanaria.com/index.php?ver=todas_fotos&id_inmueble=4400

 

Beliggenhet

Eiendommen ligger i det vakre og populære komplekset Monte Carrera i hjertet av Loma Dos, kun 5-10 minutters gange ned til Arguineguín sentrum og nærmeste strand. La Lajilla-stranden er nylig opprustet med nye solterrasser og senger samt at selve stranden og promenaden er oppgradert. I den velkjente fiskerlandsbyen finner man alle typer fasiliteter; herunder utsøkte restauranter og caféer, supermarkeder, alle typer butikker, apotek, legesenter etc. Lenger opp i Loma Dos finnes det flotte turløyper over fjellet som er meget populære blant nordmenn.

Boligen har enkel adkomst, både i fra hovedinngangen og den østvendte gateinngangen og tilbyr heis fra garasjeanlegget opp til leilighetsnivået i toppetasjen. 

Særs lett adkomst til fellesbassenget som man ser i fra terrassen. Billedskjønn utsikt over poolen.

 

Adkomst/Tomteforhold

Ca 30-35 minutters kjøring fra flyplassen i Las Palmas.

 

Innhold

Leiligheten har en solid sikkerhetsdør i en vakker, dypbrun farge.

Praktisk gang med høyskap hvor vaskemaskinen og den store varmtvannstanken er plassert. Her er det god plass til å sette av seg sko og henge opp yttertøy etc.

Inn til høyre har man stue og kjøkken i ett. Den åpne løsningen gjør at rommet føles større og lysere. 

Kjøkkenet er bygd i en L-form og har naturhvite skapdører og beige benkeplate som matcher marmorgulvet. Det er utstyrt med alt av hvitevarer; -herunder integrert oppvaskmaskin, stekovn, vitrokjeramisk topp med 4 kokeplater, stålfarget avtrekksvifte og innebygd kjøleskap i samme farge med naturhvit lagringshylle over. Praktisk vitrineskap ved siden av med glassdører øverst og hvite dører nederst.

Oppholdsrommet er møblert med en tre-seter sovesofa i mørk brun, hvitt stuebord og TV-møbel med lekre glassdører. Flatskjerm. Air condition. Vakker lysekrone over sofagruppen.

Det er direkte utgang fra stuen til balkongen. Herfra kan man nyte anleggets vakre arkitektur samt utsikten over det eksklusive bassengområdet. Den umiddelbare nærheten til poolen er perfekt for de som evt skal ha med barn på ferieturen. Balkongen er møblert med spisebord og 6 stoler. Den har L-form og vender mot vest og nord. 

Bak den vestvendte delen av kjøkkenet har eierne innredet et ekstra "soverom" (ikke registrert i skjøtet). Dette kan som nevnt avdeles helt ved å sette inn en dør/smal lettvegg. Denne delen har også egen utgang til balkongen. Det semi-separate rommet er innredet med en hvit seng/sofa med lagrings-skuffer under og en matchende kommode. Bord med nattbordslampe. Hvit stol. Vakre, buede vinduer sørger for lekker estetikk og mye lys inn i rommet/leiligheten. Alle vinduer og terrassedører har hvit aluminiumsramme.

Badet ligger ved inngangspartiet til leiligheten. Dette er flislagt i beige farger og har et pent baderomsmøbel med god lagringskapasitet i brun høyglans. Stort speil. Dusj. Møbel for håndduker. Gulvvarme i badegulvet.

Hovedsoverommet ligger innenfor badet, i gangen, og rommer en dobbeltseng (hvit). Også denne har praktiske lagringsskuffer under samt hyller i selve hodegavlen. Innebygde garderobeskap. Air condition. Fransk luftebalkong. Det er meget høyt under taket på soverommet og det er dekorert med brune pyntebjelker i spansk stil. 

 

Eierne ønsker å selge eiendommen møblert. Prisen for møblene er 5000 euros ekstra for møbler/inventar.

 

Arealbeskrivelse

Eiendommen er registrert med 1 soverom i skjøtet. Eierne har dog innredet arealet bak kjøkkenet og bruker det som "soverom". Dersom man ønsker dette arealet helt adskilt, kan dette gjøres med å sette inn en dør/smal lettvegg.

 

Bod og parkering:

Bod og parkeringsplass i garasjekjelleren må kjøpes til for henholdsvis 3000 € og 14.500 € ekstra. Enhetene har egne gårds-og bruksnummer (fincanummer.)

 

Sameiet:

Sameiet har et norsk styre og det fungerer meget godt.

Det jobber en norsk dame i administrasjonsselskapet for sameiet som kan kontaktes dersom man trenger hjelp med noe.

Sikkert anlegg med sikkerhetskamera på alle innfartsårer.

Vakt 24 timer i døgnet.

Oppvarmet basseng i vintermånedene. Det finnes også et lite barnebasseng.

Meget godt vedlikeholdt anlegg.

Heis fra garasjeanlegget til nivået leiligheten ligger på. 

Felleskostnadene er 230 € for leiligheten, boden og garasjeplassen tilsammen (Felles WIFI inkludert.)

 

Standard

Meget god standard.

Kjøpsomkostninger er ikke inkludert i prisen. Disse omfatter dokumentavgift på 6,5% av kjøpesummen for bruktkjøp eller skatter/avgifter på 8% av kjøpesummen for førstegangstransaksjon. I tillegg kommer notar- og grunnboksgebyr og advokathonorar. Gjennomsnittlig kalkuleres kjøpsomkostningnene til å være mellom 8-10% av kjøpesummen for bruktkjøp og 10-12% for førstegangstransaksjoner. Unntaksvis kan det bli mer dersom kjøpesummen er lav eller at kjøper skal ha spansk banklån. Kjøper vil uansett få en detaljert oversikt over kjøpsomkostningene for eiendommen han/hun ønsker å erverve.
Eiendommen selges "som den er" (juridisk uttrykk om den faste eiendommens stand. Ta kontakt om ytterligere forklaring er nødvendig)
Det tas forbehold om endringer, feil og mangler vedrørende informasjon gitt om eiendommen
ENERGISERTIFIKAT:
UNDER UTFORMING
LÅNEKALKULATOR
Lånebeløp:
% Rente:
%
År:
MÅNEDLIG BELØP Å BETALE:
Transaksjonstype: Salg
Antall soverom: 2
Bad: 1
Toalett: 0
M2 Tomt: 76
M2 Bebygd: 61
Møblert: Ja
Oppussingsobjekt: Nei
Garasje / Parkering: Ja
Alenestående: Nei
Hage: Nei
Terrasse / Balkong: Ja
Moderne: Ja
Svømmebasseng: Ja
Første linje: Nei
Renovert: Ja
Havsutsikt: Nei
Mindre enn 20 min
gange til stranden:
Ja
Fellesutgifter: 230 €
Eiendomstype: Residensiell eiendomLogo Real Invest Gran Canaria (pie de página)
HJEM
LITT OM OSS
SELG DIN EIENDOM
KJØPEPROSESSEN
GRAN CANARIA
REFERANSER
LINKER
KONTAKT
VÅRE EIENDOMMER
SALG
LEIE
Juridisk. @ Real Invest Gran Canaria. All rights reserved. Design by: Nova Design
Logo Real Invest Gran Canaria (pie de página)
Juridisk. @ Real Invest Gran Canaria. All rights reserved. Design by: Nova Design