NYOPPLASTEDE EIENDOMMER
Última propiedad añadida 1
REF: A655S + INFO
Última propiedad añadida 2
REF: D653A + INFO

Monte Carrera VIDEOS

VIDEO
Her kommer et lite videoklipp fra da Sunniva Torset v/Real Invest Gran Canaria SL deltok i programmet "Solgt" på NRK:


VÆRET
Weather Maspalomas


EIENDOMSINFO
EIENDOMSINFO
Bilder
Bilder
Eiendommens fasade - hjørneenhet
Nyrenovert, moderne basseng
Åpen stue-og kjøkkenløsning
Lys og romslig stue, lett å møblere
Inngang fra terrassen i front
Kjøkken i hvit høyglans
Gjestebad i hovedetasjen
Planutsnitt fra toppetasjen
Bad med dusj
Forberedt avløp for vaskemaskin
Soverom 1 med plass til dobbeltseng - innebygde skap. Utgang balkong.
Soverom 2 med plass til dobbeltseng. Garderobeskap. Utgang balkong.
Balkong med havutsikt
Utsikten med zoom
Kart
Puerto Rico er ett av Gran Canarias klassiske reisemål. Småbyen ligger vakkert til på sydvestkysten.

Bebyggelsen ligger på begge sider av dalføret som munner ut ved havet og den flotte sandstranden. Eiendomskonstruksjonen her består først og fremst av leilighetskomplekser og rekkehus. Det er en god del trapper i Puerto Rico ettersom en stor del av bebyggelsen som nevnt ligger oppe i fjellet. Mange eiendommer har god utsikt over Puerto Rico-stranden.

Det store kjøpesenteret i Puerto Rico ligger midt i byen med enkel adkomst. Her kan du velge og vrake blant et stort utvalg av restauranter, barer og shoppingmuligheter. Turistbyen er like livlig på dagtid som på nattes tid. Charterturismen holder liv i byen og det finnes fornøyelsestilbud helt ut i de sene nattetimer.

Agua de la Perra (nydalen) hører også til Puerto Rico, dog er stedet mye roligere og mer tilbaketrukket da det ligger gjemt på andre siden av Puerto Rico-dalen, i retning Patalavaca.

Området har utsikt over marinaen og havet. Bebyggelsen er preget av leilighetsanlegg hvor mange enheter har blitt/blir solgt ut til ikke-residente.

Det finnes en grønn og naturskjønn park i området som gir stedet en helt spesiell stemning.

Fra nydalen har man gangavstand inn til Puerto Rico-stranden og sentrum.

Den gyldengule, langgrunne Puerto Rico-stranden er godt besøkt, men atmosfæren er likevel rolig og behagelig. Her tilbys vannaktiviteter som seiling, windsurfing, snorkling og fisking etc.

Ca 15 minutters gange vest for Puerto Rico ligger det lille naboreisemålet Amadores, kjent for sin "karibisk inspirerte", hvite sandstrand.
Eiendomstype: Dupleks
Område: Puerto Rico
Referanse: D599S
Pris: 139.000 €
BESKRIVELSE

REKKEHUS (HJØRNE) I KOMPLEKSET LAS FRESAS I PUERTO RICO. FELLES BASSENG. HAVUTSIKT.

 

Hele bildeserien kan ses her: http://www.realinvestgrancanaria.com/index.php?ver=todas_fotos&id_inmueble=4333

 

Beliggenhet

Komplekset «Las Fresas» ligger på østsiden av Puerto Rico-dalen, kun et par minutters gange til Puerto Rico-senteret og ca 10 minutters gange til bystranden. Den vakre, turkise Amadores-stranden ligger også i gangavstand. Eiendommen ligger så sentralt til at det ikke er behov for bil. Man har både restauranter, barer, diskoteker, supermarkeder, klesbutikker, apotek og legesenter etc i umiddelbar nærhet. Gode buss-og taxiforbindelser til resten av øyen.

Eiendommen har adkomst både fra øvre og nedre del av anlegget da den ligger på midtre nivå. Trappeadkomst. Den ligger helt på hjørnet av en rad og det er således ingen som passerer forbi eiendommen. Meget privat.

 

Innhold:

Utearealet:

Vestvendt terrasse i front hvor eiendommen har sin adkomst. Dette er ett av de mest solrike husene i anlegget ettersom det ligger friere til på hjørnet. Eier har helt nylig fått satt inn en 3-leddet terrassedør i brun aluminium. Det er et nokså stort uteområde som omkranser terrassen. Dette tilhører sameiet, men det kan brukes etter nærmere avtale.

 

Første etasje:

Hovedetasjen inneholder en åpen stue-og kjøkkenløsning. Nytt, ubrukt kjøkken med skapdører i hvit høyglans og grå benkeplate. Kromfargede dørhåndtak som står i stil med sistnevnte. Koketopp med 2 plater. Kjøkkenet kan forstørres til L- eller U-kjøkken, eventuelt med kjøkkenøy etter behov.

Lyst oppholdsrom som er relativt kvadratisk og lett å møblere.

Gjestetoalett med varmtvannstank av nyere dato.

 

Innvendig trapp opp til andre etasje:

Lyssjakt i taket på gangen sørger for god naturlig belysning.

Rett til venstre i gangen ligger badet. Det ble nylig lagt nye rør i badegulvet. Flislagt i grått. Ny dusjplate. Avløp for vaskemaskin.

De to soverommene ligger innerst i gangen, det ene til høyre og det andre til venstre. Begge har innebygde garderobeskap med god lagringsplass og plass til en dobbeltseng, eventuelt to enkeltsenger. Hvert soverom har egen utgang til balkongen.

På balkongen er det plass til et mindre rundbord og et par stoler. Herfra kan man nyte havutsikten på kveldene mens man beakter solnedgangen. 180 graders utsikt over Puerto Rico fra syd mot nord.

 

Tilleggsinfo:

Eiendommen er nymalt og yttervegger er behandlet med fuktsperre.

Ny inngangsdør i vedlikeholdsfri aluminium.

Det elektriske systemet har nylig blitt oppgradert og det eksisterer i denne forbindelse et sertifikat på dette.

Badet er delvis renovert.

Eiendommen selges umøblert.

Arveoppgjør.

 

Felles:

Anlegget er under kraftig opprustning på generell basis og så langt så har det blitt lagt nye kloakkrør som eiendommen har blitt koblet på.

Svømmebassenget er oppgradert til en meget god standard med moderne materialer. Dette har nå blitt ett av de peneste bassengområdene i Puerto Rico. Pool både for barn og voksne.

Felleskostnadene er per tiden 120 euro i mnd. og det betales en ekstra kostnad på 83 euro i mnd for planlagte og gjennomførte oppussinger (frem til ca januar 2019.)

Kjøpsomkostninger er ikke inkludert i prisen. Disse omfatter dokumentavgift på 6,5% av kjøpesummen for bruktkjøp eller skatter/avgifter på 8% av kjøpesummen for førstegangstransaksjon. I tillegg kommer notar- og grunnboksgebyr og advokathonorar. Gjennomsnittlig kalkuleres kjøpsomkostningnene til å være mellom 8-10% av kjøpesummen for bruktkjøp og 10-12% for førstegangstransaksjoner. Unntaksvis kan det bli mer dersom kjøpesummen er lav eller at kjøper skal ha spansk banklån. Kjøper vil uansett få en detaljert oversikt over kjøpsomkostningene for eiendommen han/hun ønsker å erverve.
Eiendommen selges "som den er" (juridisk uttrykk om den faste eiendommens stand. Ta kontakt om ytterligere forklaring er nødvendig)
Det tas forbehold om endringer, feil og mangler vedrørende informasjon gitt om eiendommen
ENERGISERTIFIKAT:
UNDER UTFORMING
LÅNEKALKULATOR
Lånebeløp:
% Rente:
%
År:
MÅNEDLIG BELØP Å BETALE:
Transaksjonstype: Salg
Antall soverom: 2
Bad: 1
Toalett: 1
M2 Tomt:
M2 konstruert: 54
Møblert: Nei
Oppussingsobjekt: Nei
Garasje / Parkering: Nei
Alenestående: Nei
Hage: Nei
Terrasse / Balkong: Ja
Moderne: Nei
Svømmebasseng: Ja
Første linje: Nei
Renovert: Nei
Havsutsikt: Ja
Mindre enn 20 min
gange til stranden:
Ja
Fellesutgifter: 120 €
Eiendomstype: Eiendom bygd på turisttomt - må brukes til "turistformål" - i henhold til spesielle vilkår/ begrensninger.Logo Real Invest Gran Canaria (pie de página)
HJEM
LITT OM OSS
SELG DIN EIENDOM
KJØPEPROSESSEN
GRAN CANARIA
REFERANSER
LINKER
KONTAKT
VÅRE EIENDOMMER
SALG
LEIE
Juridisk. @ Real Invest Gran Canaria. All rights reserved. Design by: Nova Design
Logo Real Invest Gran Canaria (pie de página)
Juridisk. @ Real Invest Gran Canaria. All rights reserved. Design by: Nova Design