NYOPPLASTEDE EIENDOMMER
Última propiedad añadida 1
REF: A655S + INFO
Última propiedad añadida 2
REF: D653A + INFO

Monte Carrera VIDEOS

VIDEO
Her kommer et lite videoklipp fra da Sunniva Torset v/Real Invest Gran Canaria SL deltok i programmet "Solgt" på NRK:


VÆRET
Weather Maspalomas


EIENDOMSINFO
EIENDOMSINFO
Bilder
Bilder
Enestående, ublokkert utsikt over sjøen og havnen
Solrik og privat balkong
Spesiallaget aluminiumssofa
1 markise foran soverommet og 1 over terrassedøren
L-formet balkong
Pent møblert stue med havutsikt også herfra
Åpen løsning
Komplett kjøkken med alt av hvitevarer
Kvalitetsinnredning i beige høyglans
Badet er fliselagt i beige toner
Dusjkabinett. Moderne baderomsmøblement
Dobbeltseng med lagringskapasitet under. Innebygde garderobeskap med speildører
Utsikt over sjøen også fra soverommet
Felles, oppvarmet svømmebasseng
Kart
Puerto Rico er ett av Gran Canarias klassiske reisemål. Småbyen ligger vakkert til på sydvestkysten.

Bebyggelsen ligger på begge sider av dalføret som munner ut ved havet og den flotte sandstranden. Eiendomskonstruksjonen her består først og fremst av leilighetskomplekser og rekkehus. Det er en god del trapper i Puerto Rico ettersom en stor del av bebyggelsen som nevnt ligger oppe i fjellet. Mange eiendommer har god utsikt over Puerto Rico-stranden.

Det store kjøpesenteret i Puerto Rico ligger midt i byen med enkel adkomst. Her kan du velge og vrake blant et stort utvalg av restauranter, barer og shoppingmuligheter. Turistbyen er like livlig på dagtid som på nattes tid. Charterturismen holder liv i byen og det finnes fornøyelsestilbud helt ut i de sene nattetimer.

Agua de la Perra (nydalen) hører også til Puerto Rico, dog er stedet mye roligere og mer tilbaketrukket da det ligger gjemt på andre siden av Puerto Rico-dalen, i retning Patalavaca.

Området har utsikt over marinaen og havet. Bebyggelsen er preget av leilighetsanlegg hvor mange enheter har blitt/blir solgt ut til ikke-residente.

Det finnes en grønn og naturskjønn park i området som gir stedet en helt spesiell stemning.

Fra nydalen har man gangavstand inn til Puerto Rico-stranden og sentrum.

Den gyldengule, langgrunne Puerto Rico-stranden er godt besøkt, men atmosfæren er likevel rolig og behagelig. Her tilbys vannaktiviteter som seiling, windsurfing, snorkling og fisking etc.

Ca 15 minutters gange vest for Puerto Rico ligger det lille naboreisemålet Amadores, kjent for sin "karibisk inspirerte", hvite sandstrand.
Eiendomstype: Leilighet
Område: Puerto Rico
Referanse: A598S
Pris: 179.000 €
BESKRIVELSE

LUKSUSLEILIGHET MED NYDELIG HAVUTSIKT I NYDALEN AV PUERTO RICO (GUANABARA PARK)

 

Hele bildeserien kan ses her: http://www.realinvestgrancanaria.com/index.php?ver=todas_fotos&id_inmueble=4324

 

Beliggenhet

Leiligheten ligger i første rekke av det særs populære komplekset "Guanabara Park" i Nydalen av Puerto Rico (øvre etasje i raden - nivå 2). Fri utsikt mot havnen uten konstruksjon/tak som generer i front. Trapper ned fra hovedinngangen og bassengområdet. Nydalen er kjent for sine stille og fredelige omgivelser, men samtidig er det gangavstand til havnen, Puerto Rico-stranden og Puerto Rico sentrum. Området fremstår som grønt og idyllisk og alle som ønsker kan benytte seg av den flotte parken i midten av dalen og nyte vakre naturopplevelser. Det er et kjøpesenter i nærheten som tilbyr dagligvarebutikk og flere velrenommerte restauranter.

For den turglade ligger anlegget i umiddelbar nærhet til fjellet og den populære "Norskeplassen". Herfra kan man følge diverse løyper/stier og det er dessuten organiserte turer gjennom diverse norske klubber.

Adkomst/Tomteforhold

Ca 35-40 minutters kjøring fra flyplassen i Las Palmas.

Innhold

Leiligheten er så og si totalrenovert og inneholder:

-Åpen stue-og kjøkkenløsning: Stuen er møblert med en sort skinnsofa, sofabord og avlastningsbord i lys trefarge samt en hvit TV-benk med god lagringskapasitet. Lekkert, rektangulært speil med sølvramme over sofaen. Air condition. Store terrasse-/inngangsdører som gir godt med dagslys inn i leiligheten. Billedskjønn havutsikt i fra hele oppholdsrommet.

Kjøkkenet er spesialtilpasset leiligheten og er meget godt utnyttet for maksimal oppbevaringsplass. Den ene delen er montert på eiendommens kortside og den andre på langveggen. Påkostet kjøkkeninnreding i beige og sort (høyglans) med over-og underskap. Ekstra matlagingslys. Alt av hvitevarer inkludert; - herunder integrert oppvaskmaskin, stekovn, vitrokjeramisk koketopp, avtrekksvifte, kjøleskap med frysedel og mikrobølgeovn på kjøkkenbenken.

Hvitt spisebord med 4 stoler (plass til 6) i kjøkkenavdelingen.

Varmtvannstanken er plassert i et skap utenfor eiendommen, noe som er meget fordelaktig dersom det mot formodning skulle oppstå en lekkasje.

Flunkende ny inngangsdør.

Gangen mellom stuen, badet og soverommet:

Her har eierne fått satt inn et spesialtilpasset skap med flere avdelinger hvor blant annet vaskemaskinen er plassert. Meget praktisk for oppbevaring av vaskeutstyr, støvsuger etc.

Badet: 

Bad med dusjkabinett i hjørnet, moderne baderomsmøbel i hvitt og speilskap. Baderommet er flislagt i beigetoner med lekker flisbord på veggene. Vindu. Downlights i taket.

Soverommet:

Dobbeltseng med hvit sengegavl og hvite, matchende nattbord. Lagringskapasitet i hele sengerammen.

Stort vindu ut mot terrassen som sikrer god utluftning. 

Speilgarderobe for oppbevaring av klær og sengetøy.

Fantastisk havutsikt også herfra.

Balkongen:

Balkongen går over hele fronten av leiligheten, både foran stuen og foran soverommet. Den ligger relativt sydvendt til og er derfor meget solrik.

Uteområdet er møblert med et spisebord med 4 hvite stoler og en spesiallaget sofaløsning i aluminium med særs god lagringsplass i underdelen. Kombimøbel. Sofaputer.

To markiser; - én foran stueområdet og én foran soverommet. Over utgangen er det dessuten laget et lite tak i aluminium.

Balkongen er godt skjermet for innsyn.

 

Diverse info:

Eiendommen ble så og si totalrenovert for noen år tilbake.

Selges delvis møblert.

Det er installert internett (nå fiber) gjennom Computerservice slik at man kan se norsk TV. Kjøper kan tegne abonnement om ønskelig.

 

Fellesområder:

Felles, oppvarmet svømmebasseng som er nylig renovert.

Drift og vedlikehold av fellesanlegget er inkludert i felleskostnadene.

 

Parkering:

Gratis parkering utenfor komplekset etter "førstemann-til-mølla"-prinsippet og i gaten.

Selgerne leier en garasjeplass  i nabokomplekset «Inagua». Det kan være mulig å ta over denne leiekontrakten om ønskelig. Dette iht til nærmere avtale.

 

Bod:

Eierne av leiligheten leier også bodplass i en fellesbod i samme etasje som eiendommen ligger. De har fått laget en spesialkonstruksjon med dør slik at deres eiendeler ikke blandes/forveksles med de andre eiernes saker. Det betales 5 euro ekstra i felleskostnader i mnd for bodleien. Det er frivillig om man ønsker å leie den eller ei.

 

Standard

Meget god standard.

Kjøpsomkostninger er ikke inkludert i prisen. Disse omfatter dokumentavgift på 6,5% av kjøpesummen for bruktkjøp eller skatter/avgifter på 8% av kjøpesummen for førstegangstransaksjon. I tillegg kommer notar- og grunnboksgebyr og advokathonorar. Gjennomsnittlig kalkuleres kjøpsomkostningnene til å være mellom 8-10% av kjøpesummen for bruktkjøp og 10-12% for førstegangstransaksjoner. Unntaksvis kan det bli mer dersom kjøpesummen er lav eller at kjøper skal ha spansk banklån. Kjøper vil uansett få en detaljert oversikt over kjøpsomkostningene for eiendommen han/hun ønsker å erverve.
Eiendommen selges "som den er" (juridisk uttrykk om den faste eiendommens stand. Ta kontakt om ytterligere forklaring er nødvendig)
Det tas forbehold om endringer, feil og mangler vedrørende informasjon gitt om eiendommen
ENERGISERTIFIKAT:
LÅNEKALKULATOR
Lånebeløp:
% Rente:
%
År:
MÅNEDLIG BELØP Å BETALE:
Transaksjonstype: Salg
Antall soverom: 1
Bad: 1
Toalett: 0
M2 Tomt:
M2 konstruert: 37
Møblert: Ja
Oppussingsobjekt: Nei
Garasje / Parkering: Ja
Alenestående: Nei
Hage: Nei
Terrasse / Balkong: Ja
Moderne: Ja
Svømmebasseng: Ja
Første linje: Nei
Renovert: Ja
Havsutsikt: Ja
Mindre enn 20 min
gange til stranden:
Ja
Fellesutgifter: 105 €
Eiendomstype: Eiendom bygd på turisttomt - må brukes til "turistformål" - i henhold til spesielle vilkår/ begrensninger.Logo Real Invest Gran Canaria (pie de página)
HJEM
LITT OM OSS
SELG DIN EIENDOM
KJØPEPROSESSEN
GRAN CANARIA
REFERANSER
LINKER
KONTAKT
VÅRE EIENDOMMER
SALG
LEIE
Juridisk. @ Real Invest Gran Canaria. All rights reserved. Design by: Nova Design
Logo Real Invest Gran Canaria (pie de página)
Juridisk. @ Real Invest Gran Canaria. All rights reserved. Design by: Nova Design