NYOPPLASTEDE EIENDOMMER
Última propiedad añadida 1
REF: A655S + INFO
Última propiedad añadida 2
REF: D653A + INFO

Monte Carrera VIDEOS

VIDEO
Her kommer et lite videoklipp fra da Sunniva Torset v/Real Invest Gran Canaria SL deltok i programmet "Solgt" på NRK:


VÆRET
Weather Maspalomas


EIENDOMSINFO
EIENDOMSINFO
Bilder
Bilder
Utsikt fra terrassen (zoom)
Unike solnedganger i fantastiske fargespill
Rent og innbydende basseng
Husets beliggenhet i den østlige delen av Tauro-dalen
Privat basseng - havutsikt
Store terrasseområder
Delvis takbelagt vestvendt terrasse
Perfekt skygge for å innta et bedre måltid
Utsnitt av huset. Bassenget ligger mot syd.
Åpen stue-og kjøkkenløsning med spisestue
Moderne kjøkken i hvit høyglans med hvitevarer
Romslig og lyst oppholdsrom
Soverom 1 med dobbeltseng og innebygde skap
Bad 1 (totalt to bad med dusj i eiendommen)
Soverom 2 med dobbeltseng og innebygde skap
Soverom 3 med en noe mindre dobbeltseng og innebygde skap
Kart
På vestsiden av det velkjente turistmålet Puerto Rico, finner vi Taurodalen som med årene har blitt et kjent og kjært tilholdssted for ganske mange nordmenn og andre nordeuropeere.

Tauro var i sin tid et meget lite samfunn, men har blitt utbygd den senere tiden, spesielt av Anfikonsernet, som har konstruert flere luksusboliger i området.

Midt i Tauro finner man Anfi Tauro Golf, en nyere 18 hulls golfbane; - meget populær blant golfentusiaster uansett kunnskapsgrad og ferdighet.

Sentralt i Tauro finnes også et Spar supermarked med spesialprodukter fra flere nordeuropeiske land.

Bebyggelsen i Tauro er gjerne preget av større boliger enn det man ellers er vant med på sydsiden av Gran Canaria; ofte pene, lavere konstruksjoner i 1 og 2 etasjer.

Stranden nedenfor Taurodalen er ikke av all verdens standard om man sammenligner med nabostranden i Amadores, men fortsatt et hyggelig sted å sette seg ned å nyte et glass vin på ettermiddagen.

Det er lagt fremtidige planer om en marina og en flott hvit sandstrand i området, dog vet man ikke helt når dette vil bli realisert.

Rett bortenfor stranden ligger en av de bedre restaurantene på sørsiden av Gran Canaria, Guantanamo. Spisestedet er godt kjent for sine tapas-og kjøttretter.
Eiendomstype: Villa
Område: Tauro
Referanse: V594S
Pris: 450.000 €
BESKRIVELSE

SJARMERENDE TAUROVILLA PÅ ETT PLAN MED HAVUTSIKT OG PRIVAT BASSENG

 

Hele bildeserien kan du se her:

 http://www.realinvestgrancanaria.com/index.php?ver=todas_fotos&id_inmueble=4284

 

Beliggenhet

 

Eiendommen ligger på en høyde i Tauro, nært enden av en minimalt trafikkert blindvei. Gangavstand ned til sentrum med supermarked og restaurant og til den populære 18-hulls golfbanen. Meget stille og idyllisk område. Trappeadkomst til eiendommen da det ligger to hus i høyden (dette ligger øverst).

Tomten har store terrasseområder rundt husets tre sider (østvendt, sydvendt og vestvendt.)

Meget gode sol-og utsiktsforhold på eiendommen og vakre solnedganger i unike fargespill.

Stranden nedenfor Tauro har nå blitt rustet opp og det skal etter planen bygges en marina med alle typer fasiliteter (restauranter, butikker etc.) Dette vil gjøre området enda mer attraktivt i fremtiden, noe som normalt vil medføre en prisstigning på boligene i Tauro.

 

Innhold

 

Huset inneholder:

Store terrasseområder rundt huset samt et privat svømmebasseng på den mest solrike delen. Deler av den vestvendte terrassen er overbygd slik at man kan nyte middagsmaten uten intens direktesol. Terrassen er møblert med diverse sittegrupperinger, solsenger, benk, avlastningsbord og putekasser.

Huset har to innganger; - én hvor man kommer inn i spisestuedelen og én hvor man kommer inn i stuedelen. Eier anvender førstnevnte til hovedinngang. Man kommer da inn ved siden av kjøkkenet, hvor det står oppstilt en spisestue i hvitt med plass til 6 personer.

Kjøkkeninnredningen er moderne, av nyere dato, av fargen hvit høyglans. Den har over-og underskap for maksimal lagringskapasitet og tilbyr alt av nødvendige hvitevarer, herunder kjøleskap med frysedel, stekovn, koketopp, avtrekksvifte og oppvaskmaskin. Lys benkeplate i Silestone-stil og mosaikkfliser i kjøkkenregionen i beige-/gråtoner for å skape kontrast og forenkle renholdet.

Åpen løsning mellom kjøkkenet og stuen med mye dagslys og koselig atmosfære. Stuen er møblert med en komfortabel L-sofa med puff, glassbord, TV-bord i glass, reoler i tre og kontorpult i samme materiale. Air condition. Pent gråhvitt flisgulv i mesteparten av huset (foruten bad).

Solbeskyttelse i tre og sikkerhetsbarrer foran vinduer og dører.

Innenfor stuen og kjøkkenet ligger de tre soverommene og de to badene.

Alle soverommene har dobbeltseng, nattbord, innebygde skap og vindu mot  terrasseområdet. Solbeskyttelse og vertikale sikkerhetsbarrer.

Begge badene har rektangulær form og tilbyr dusj, baderomsmøbel med oppbevaringsplass og speil samt vindu. Det nyeste badet, som har beigefargede fliser, har også bidet. Det andre badet har lysere fliser i en kald fargetone.

Det har også blitt bygd et vaskerom og en bod på eiendommen. Inngang fra terrassen. Vaskerommet er utstyrt med vaskemaskin og diverse høyskap for oppbevaring og boden er utstyrt med diverse hyllesystem.

Det hører også til en privat garasje til eiendommen med plass for 1 bil.

Eiendommen selges så og si fullt møblert.

Ingen fellesutgifter.

 

Det gjøres oppmerksom på at eiendommen reelt sett er større enn det som fremkommer på registerdokumentet. Oppgitte mål i prospektet er dagens reelle mål tatt av en arkitekt i mars 2018. (Den er dog registrert i eiendomsregisteret med ca 86,17 m2 konstruert overflate samt med en tomt på ca 163,41 m2. I følge «catastro» (skattemyndigheten) står den oppført med 136 m2 kontstruert). Byggeår 1986 i følge energisertifikatet.

Kjøpsomkostninger er ikke inkludert i prisen. Disse omfatter dokumentavgift på 6,5% av kjøpesummen for bruktkjøp eller skatter/avgifter på 8% av kjøpesummen for førstegangstransaksjon. I tillegg kommer notar- og grunnboksgebyr og advokathonorar. Gjennomsnittlig kalkuleres kjøpsomkostningnene til å være mellom 8-10% av kjøpesummen for bruktkjøp og 10-12% for førstegangstransaksjoner. Unntaksvis kan det bli mer dersom kjøpesummen er lav eller at kjøper skal ha spansk banklån. Kjøper vil uansett få en detaljert oversikt over kjøpsomkostningene for eiendommen han/hun ønsker å erverve.
Eiendommen selges "som den er" (juridisk uttrykk om den faste eiendommens stand. Ta kontakt om ytterligere forklaring er nødvendig)
Det tas forbehold om endringer, feil og mangler vedrørende informasjon gitt om eiendommen
ENERGISERTIFIKAT:
LÅNEKALKULATOR
Lånebeløp:
% Rente:
%
År:
MÅNEDLIG BELØP Å BETALE:
Transaksjonstype: Salg
Antall soverom: 3
Bad: 2
Toalett: 0
M2 Tomt: 267
M2 konstruert: 105
Møblert: Ja
Oppussingsobjekt: Nei
Garasje / Parkering: Ja
Alenestående: Nei
Hage: Nei
Terrasse / Balkong: Ja
Moderne: Nei
Svømmebasseng: Ja
Første linje: Nei
Renovert: Ja
Havsutsikt: Ja
Mindre enn 20 min
gange til stranden:
Nei
Eiendomstype: Residensiell eiendomLogo Real Invest Gran Canaria (pie de página)
HJEM
LITT OM OSS
SELG DIN EIENDOM
KJØPEPROSESSEN
GRAN CANARIA
REFERANSER
LINKER
KONTAKT
VÅRE EIENDOMMER
SALG
LEIE
Juridisk. @ Real Invest Gran Canaria. All rights reserved. Design by: Nova Design
Logo Real Invest Gran Canaria (pie de página)
Juridisk. @ Real Invest Gran Canaria. All rights reserved. Design by: Nova Design