NYOPPLASTEDE EIENDOMMER
Última propiedad añadida 1
REF: A651S + INFO
Última propiedad añadida 2
REF: A649A + INFO

Monte Carrera VIDEOS

VIDEO
Her kommer et lite videoklipp fra da Sunniva Torset v/Real Invest Gran Canaria SL deltok i programmet "Solgt" på NRK:


VÆRET
Weather Maspalomas


EIENDOMSINFO
EIENDOMSINFO
Bilder
Bilder
Utsikt over stranden, havet og mot marinaen i fra takterrassen (felles)
Takterrassen er gigantisk!
Det er sjeldent at takterrassen er i bruk, men pga dens størrelse er det lett å få privatliv her
Lyst og romslig oppholdsrom
Fullt utstyrt kjøkken med alt av hvitevarer
Mye dagslys inn i leiligheten
Praktisk møblert stue
Stor terrasse med utsikt mot fjellene
Hyggelig handlegate på nivået under
Plass for flere sittegrupperinger om ønskelig
Stort soverom med direkte utgang til balkongen
Noen har valgt å dele inn rommet i to
Bad med praktisk døradskillelse
Dusj. Vaskemaskin.
Inngang til komplekset rett fra strandpromenaden
Fasade
Kart
Tettstedet Mogán består av landsbyen Mogán Pueblo, som ligger innover i dalføret, og Puerto de Mogán som ligger ved kysten. Det er flere kilometer mellom de to.

I Mogán Pueblo bor det stort sett kanariere som er fastboende. Dette er så langt fra et charterturiststed som man kan komme. Stedet er perfekt for den som ønsker stillhet, privatliv og bo blant de innfødte.

Dersom du ute etter et estetisk fint og rolig sted, bør du utforske Puerto de Mogán, Gran Canarias svar på Venezia.

Her kan man rusle blant koselige, stemningsfulle gater mellom flotte hus, kanaler og fiskebåter. Den tidligere fiskelandsbyen er kjent for sin flotte arkitektur og gode stemning.

Hyggelige strandcafeer og utsøkte fiskerestauranter preger havneområdet. Den intime stranden, hvor sanden er hentet fra Sahara, er meget populær både blant turistene og de fastboende.

Bebyggelsen i Puerto de Mogán er blandet; her finner man alt fra nye luksusleiligheter til gamle hus.

Etter at motorveien ble åpnet, ble det straks enklere å komme seg til denne flotte perlen. Dette er nemlig det vestligste feriestedet på sydkysten av Gran Canaria.
Eiendomstype: Leilighet
Område: Mogán
Referanse: A593S
Pris: 275.000 €
BESKRIVELSE

LEILIGHET MED STOR TERRASSE I FØRSTE STRANDLINJE, PUERTO DE MOGÁN. FELLES TAKTERRASSE MED HAVUTSIKT - SJELDEN MULIGHET!

 

Se hele bildeserien her: http://www.realinvestgrancanaria.com/index.php?ver=todas_fotos&id_inmueble=4282

 

Beliggenhet

Direkte inngang fra strandpromenaden til komplekset. Promenaden tilbyr utsøkte restauranter og caféer på rekke og rad. Kun sekunders gange til den nydelige sandstranden som er hyppig besøkt blant solhungrige nord-europeere. Kort gangavstand til båthavnen og ellers alle fasiliteter i Puerto de Mogán. 

Leiligheten ligger i en meget høy første etasje med utsikt mot fjellene. Heisadkomst. På bakkenivå av komplekset det en rekke klesbutikker, apotek, supermarked etc, kort sagt alt man måtte behøve. Gode buss-og taxiforbindelser.

På toppen av komplekset er det en gigantisk takterrasse som deles med de andre beboerne i anlegget. Denne har 360 graders utsikt over stranden, havet, mot havnen og mot fjellene. Det er dog sjeldent at denne brukes ettersom alle leilighetene har stor terrasse og direkte utgang til stranden. 

 

Adkomst/Tomteforhold

Ca 45 minutters kjøring fra flyplassen i Las Palmas.

 

Innhold

Leiligheten inneholder:

Åpen stue-og kjøkkenløsning (meget romslig). Lyst inntrykk med hvite vegger i oppholdsrommet og blanke, beige gulvfliser langs hele leiligheten.

Kjøkkenet er hvitt og utstyrt med over-og underskap for maksimal lagringskapasitet. Det inneholder hvitevarer som oppvaskmaskin, ovn, koketopp, avtrekksvifte, mikro og kjøleskap med frysedel. Benkeplate i granitt. Blålige fliser i kjøkkenområdet for lekker kontrast.

Stuen er møblert med en blå sovesofa (2-seter), hvit TV-seksjon, hvitt spisebord, stuebord og avlastningsbord i glass. De store verandadørene slipper mye dagslys inn i oppholdsrommet. Rammen er av vedlikeholdsfri aluminium i høy kvalitet. Solfilter i vinduene.

Terrassen er ca 21 m2 og er møblert med en spisebordsgruppe i tre og aluminium. Moderne rekkverk i glass og vedlikeholdsfri aluminium. Utsikt over den koselige gaten nedenfor som er lite trafikkert samt mot fjellene. Det er trivelig å sitte på verandaen og observere folkelivet mens man inntar en bedre lunsj.

Terrassen går langs hele leiligheten og således også foran soverommet. Sistnevnte er gigantisk og noen har delt av dette i to rom. Per i dag er soverommet møblert med en dobbeltseng, to nattbord, innebygde skap og kommode. Radiator for den frosne dersom det skulle bli noe kjølig på nettene i vintersesongen.

Badet ligger side om side med soverommet og er "delt i to" med adskilte dører. Den ene delen består av vask med speil og baderomsmøbel og den andre delen består av dusj, toalett og vaskemaskin. Praktisk løsning. Vindu for ekstra ventilasjon.

 

Heis fra leiligheten opp til den gigantiske, råflotte takterrassen med billedskjønn utsikt over stranden og havet etc. Bedre utsikt er vel knapt mulig! Terrassen er så stor at den er utstyrt med en rekke solsenger satt opp i grupper slik at den/de som bruker området får godt med privatliv. Uansett er det sjeldent at denne brukes av medboerne.

Heisen går også ned til parkeringskjelleren. Eier av leiligheten kan selge en parkeringsplass (eget gårds-og bruksnummer) til 15.000 € til den som kjøper leiligheten om ønskelig. Det er virkelig rift om parkeringsplassene i Puerto de Mogán og man er således meget priviligert om man får muligheten til å eie en i første strandlinje, midt i smørøyet i Puerto de Mogán.

 

Komplekset ble bygd på 2000-tallet og er således konstruert etter nyere byggeskikk og med kvalitetsmaterialer. Solid alumininiumsramme i høy kvalitet rundt alle terrassedører og vinduer. Ytterdør og innvendige dører i lekker, mørk trefarge.

Meget lave felleskostnader på kun 35,35 euro i mnd.

 

Leiligheten selges så og si fullt møblert.

 

Standard

Meget god standard.

Kjøpsomkostninger er ikke inkludert i prisen. Disse omfatter dokumentavgift på 6,5% av kjøpesummen for bruktkjøp eller skatter/avgifter på 8% av kjøpesummen for førstegangstransaksjon. I tillegg kommer notar- og grunnboksgebyr og advokathonorar. Gjennomsnittlig kalkuleres kjøpsomkostningnene til å være mellom 8-10% av kjøpesummen for bruktkjøp og 10-12% for førstegangstransaksjoner. Unntaksvis kan det bli mer dersom kjøpesummen er lav eller at kjøper skal ha spansk banklån. Kjøper vil uansett få en detaljert oversikt over kjøpsomkostningene for eiendommen han/hun ønsker å erverve.
Eiendommen selges "som den er" (juridisk uttrykk om den faste eiendommens stand. Ta kontakt om ytterligere forklaring er nødvendig)
Det tas forbehold om endringer, feil og mangler vedrørende informasjon gitt om eiendommen
ENERGISERTIFIKAT:
UNDER UTFORMING
LÅNEKALKULATOR
Lånebeløp:
% Rente:
%
År:
MÅNEDLIG BELØP Å BETALE:
Transaksjonstype: Salg
Antall soverom: 1
Bad: 1
Toalett: 0
M2 Tomt: 75
M2 konstruert: 54
Møblert: Ja
Oppussingsobjekt: Nei
Garasje / Parkering: Ja
Alenestående: Nei
Hage: Nei
Terrasse / Balkong: Ja
Moderne: Ja
Svømmebasseng: Nei
Første linje: Ja
Renovert: Ja
Havsutsikt: Ja
Mindre enn 20 min
gange til stranden:
Ja
Fellesutgifter: 35 €
Eiendomstype: Residensiell eiendomLogo Real Invest Gran Canaria (pie de página)
HJEM
LITT OM OSS
SELG DIN EIENDOM
KJØPEPROSESSEN
GRAN CANARIA
REFERANSER
LINKER
KONTAKT
VÅRE EIENDOMMER
SALG
LEIE
Juridisk. @ Real Invest Gran Canaria. All rights reserved. Design by: Nova Design
Logo Real Invest Gran Canaria (pie de página)
Juridisk. @ Real Invest Gran Canaria. All rights reserved. Design by: Nova Design