NYOPPLASTEDE EIENDOMMER
Última propiedad añadida 1
REF: A655S + INFO
Última propiedad añadida 2
REF: D653A + INFO

Monte Carrera VIDEOS

VIDEO
Her kommer et lite videoklipp fra da Sunniva Torset v/Real Invest Gran Canaria SL deltok i programmet "Solgt" på NRK:


VÆRET
Weather Maspalomas


EIENDOMSINFO
EIENDOMSINFO
Bilder
Bilder
Enormt hageparti
Delvis belagt med steinheller
Her kan man innta et bedre måltid utendørs, mens man nyter det kanariske finværet
Eksotiske palmer og planter på tomten
Inngangspartiet
Overdekt terrasse
På siden/baksiden av huset
Oppholdsrommet
Mye dagslys kommer inn i stuen gjennom verandadørene
Separat kjøkken
Kjøkkeninnredningen ble skiftet får kun få år tilbake
Fint og lyst bad med dusj
Hovedsoverom med store garderobeskap
Soverom nummer 2 med inngang fra hagen
Kart
På vestsiden av det velkjente turistmålet Puerto Rico, finner vi Taurodalen som med årene har blitt et kjent og kjært tilholdssted for ganske mange nordmenn og andre nordeuropeere.

Tauro var i sin tid et meget lite samfunn, men har blitt utbygd den senere tiden, spesielt av Anfikonsernet, som har konstruert flere luksusboliger i området.

Midt i Tauro finner man Anfi Tauro Golf, en nyere 18 hulls golfbane; - meget populær blant golfentusiaster uansett kunnskapsgrad og ferdighet.

Sentralt i Tauro finnes også et Spar supermarked med spesialprodukter fra flere nordeuropeiske land.

Bebyggelsen i Tauro er gjerne preget av større boliger enn det man ellers er vant med på sydsiden av Gran Canaria; ofte pene, lavere konstruksjoner i 1 og 2 etasjer.

Stranden nedenfor Taurodalen er ikke av all verdens standard om man sammenligner med nabostranden i Amadores, men fortsatt et hyggelig sted å sette seg ned å nyte et glass vin på ettermiddagen.

Det er lagt fremtidige planer om en marina og en flott hvit sandstrand i området, dog vet man ikke helt når dette vil bli realisert.

Rett bortenfor stranden ligger en av de bedre restaurantene på sørsiden av Gran Canaria, Guantanamo. Spisestedet er godt kjent for sine tapas-og kjøttretter.
Eiendomstype: Villa
Område: Tauro
Referanse: V568S
Pris: 289.000 €
BESKRIVELSE

NEDSATT GRUNNET FLYTTING: FØR 315.000 E, NÅ 289.000 E - SOLRIK TAURO-VILLA MED CA 250 M2 TOMT - Rask avgjørelse påkrevet for erverv til nedsatt pris.

 

Solrik Tauro-villa med ca 250 m2 tomt i fredelige omgivelser

 

Beliggenhet:

Bungalowen ligger tilbaketrukket i den gamle delen av Tauro. Adkomsten til eiendommen er gjennom en smal gangvei, dvs at den er fri for trafikkstøy. Boligen er del av et villa-/bungalowområde med vakker bebyggelse, omslynget av fargerike blomster og kanariske palmer. Tomten vender sydvendt, noe som sikrer særs gode solforhold. Kort gangavstand til sentrum hvor du finner supermarkedet Spar og restaurant. Det ligger også en 18-hulls golfbane helt i nærheten. Stranden nedenfor Tauro har nå blitt rustet opp og det skal etter planen bygges en marina med alle typer fasiliteter (restauranter, butikker etc.) Dette vil gjøre området enda mer attraktivt i fremtiden, noe som normalt sett vil medføre en prisstigning på boligene i Tauro. Gran Canarias kanskje peneste strand, med karibiskhentet skjellsand og turkist hav, ligger dessuten rundt neste sving langs kystveien.

 

Innhold:

Tomten måler ca 250 m2 og går nesten rundt hele eiendommen. Huset deler kun vegg med 1 annet og bare på den ene kortsiden. Hele tomten er imidlertid inngjerdet og helt privat. Mesteparten av tomten er hage, mens deler er stenbelagt eller flislagt. Uteområdet har stort potensiale og med litt fantasi og grønne fingre, kan det konverteres til en vakker, fargerik oase.

 

Oppholdsrommet har inngang gjennom de store verandadørene i glass, noe som gir ekstra dagslys inn i stuen. Den er per i dag møblert med en sofagruppe, en kontorpult og en seksjon.

 

Lenger inn i gangen ligger kjøkkenet. Dette har inngang både innenfra bungalowen og utenfra gjennom inngangsdøren fra hagen. Selve kjøkkeninnredningen ble skiftet ut for noen år tilbake og består av hvite over-og underskap, benkeplate i treimitasjon og diverse hvitevarer (oppvaskmaskin, kjøleskap med frysedel, stekovn, kjeramisk topp med 4 kokeplater og avtrekksvifte).

 

Innenfor kjøkkenet finner man badet. Dette har også blitt delvis oppgradert for kort tid siden. Badet er lyst og pent og er innredet med dusj, diverse hvite baderomsmøbler, speil, vaskemaskin etc. Stort vindu for ekstra lys og ventilasjon.

 

Hovedsoverommet er meget romslig og ligger innerst i gangen. Dette er innredet med dobbeltseng og har plenty av garderobesplass langs veggen. Vindu ut mot bakhagen. Meget stille og rolig. Man våkner gjerne opp til nydelig fuglesang.

 

Soverom nummer 2 har egen inngang fra hagen. Her er det plass til en dobbeltseng eller til to enkeltsenger (eventuelt en køyeseng med 3 sengeplasser.)

 

Utvendig bod for ekstra lagringsplass.

 

Eiendommen bør renoveres, dog ble bad og kjøkken pusset opp for noen år tilbake og veggene er frisket opp i hele huset.

 

Ingen fellesutgifter på eiendommen.

 

Den selges med alt av inventar foruten personlige gjenstander.

 

Kjøpsomkostninger er ikke inkludert i prisen. Disse omfatter dokumentavgift på 6,5% av kjøpesummen for bruktkjøp eller skatter/avgifter på 8% av kjøpesummen for førstegangstransaksjon. I tillegg kommer notar- og grunnboksgebyr og advokathonorar. Gjennomsnittlig kalkuleres kjøpsomkostningnene til å være mellom 8-10% av kjøpesummen for bruktkjøp og 10-12% for førstegangstransaksjoner. Unntaksvis kan det bli mer dersom kjøpesummen er lav eller at kjøper skal ha spansk banklån. Kjøper vil uansett få en detaljert oversikt over kjøpsomkostningene for eiendommen han/hun ønsker å erverve.
Eiendommen selges "som den er" (juridisk uttrykk om den faste eiendommens stand. Ta kontakt om ytterligere forklaring er nødvendig)
Det tas forbehold om endringer, feil og mangler vedrørende informasjon gitt om eiendommen
ENERGISERTIFIKAT:
UNDER UTFORMING
LÅNEKALKULATOR
Lånebeløp:
% Rente:
%
År:
MÅNEDLIG BELØP Å BETALE:
Transaksjonstype: Salg
Antall soverom: 2
Bad: 1
Toalett: 0
M2 Tomt: 250
M2 konstruert: 71
Møblert: Ja
Oppussingsobjekt: Ja
Garasje / Parkering: Nei
Alenestående: Nei
Hage: Ja
Terrasse / Balkong: Ja
Moderne: Nei
Svømmebasseng: Nei
Første linje: Nei
Renovert: Nei
Havsutsikt: Nei
Mindre enn 20 min
gange til stranden:
Nei
Eiendomstype: Residensiell eiendomLogo Real Invest Gran Canaria (pie de página)
HJEM
LITT OM OSS
SELG DIN EIENDOM
KJØPEPROSESSEN
GRAN CANARIA
REFERANSER
LINKER
KONTAKT
VÅRE EIENDOMMER
SALG
LEIE
Juridisk. @ Real Invest Gran Canaria. All rights reserved. Design by: Nova Design
Logo Real Invest Gran Canaria (pie de página)
Juridisk. @ Real Invest Gran Canaria. All rights reserved. Design by: Nova Design